Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

4 700 000 Kč

F

Velmi nehospodárná

20 623 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 69 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 388524
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha zastavěná 247 m²
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Datum vložení před 12 dny
Plocha obytná 69 m²
Energetická náročnost F - Velmi nehospodárná

Popis nemovitosti

Prodej luxusně vybaveného bytu zařízeného ve stylu selské baroko v historickém centru krajského města Jihlava. Nemovitost se nachází v klidné části na adrese Havířská.
Byt o dispozici 2+kk s podlahovou plochou 69 m2 se jako jediný nachází v přízemí třípodlažního historického domu. V roce 2017 v něm proběhla kompletní rekonstrukce: nové dřevěné podlahy (dub, smrk), nová plastová okna, omítky, elektrorozvody, instalace nového plynového kondenzačního kotle včetně vyvložkování komínu a kompletní rekonstrukce koupelny.
Byt se prodává včetně kompletního vybavení, které vidíte na fotografiích. Stylový nábytek je vyrobený na zakázku od firmy Art Style s porcelánovými úchytkami a mosazným kováním. Celkový vzhled bytu vhodně doplňují porcelánové lustry, dřez, vypínače a zásuvky. Dále mosazné baterie a dveřní kování.
Kuchyň je kompletně vybavena spotřebiči: sklokeramická deska a elektrická trouba ve stylu retro. Dále vestavěná myčka a lednice.
Dále je možné využívat společný uzavřený dvorek chráněný městskými středověkými hradbami, půdní prostor a sklep. Je také možné přikoupit nebytový prostor se samostatným číslem jednotky o velikosti 22 m2, který je ve stejném podlaží a je nyní využíván jako zázemí bytu. Nebytový prostor je vhodný i pro investiční nebo podnikatelský záměr. Od majitele nemovitosti je nabízen i samostatně. Dům prošel rekonstrukcí: nová střecha, fasáda.
Tuto nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme zdarma vyřídit. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (6)
small left
small right