Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

3 900 000 Kč

E

Nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

17 113 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Vytápění podrobnosti Uhlí, El.kotel
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 76 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 24-01-017b
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Patro 1.
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Vlastní parkovací stání
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 76 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná

Popis nemovitosti

Jen 15 minut od Olomouce, v perfektně občansky vybavené vesnici Senice na Hané pro vás máme skvělou nabídku.

Mezonetový byt 3+kk (76,3m2) s garáží (15m2), parkovacím stáním (12m2) a podílu na společné zahradě pro tři byty (285m2). Ložnice (15m2) je orientovaná na západ, pracovna se schodištěm (10m2) na východ, obývák s kuchyní (39m2) je v podkroví. Tento byt je v patře bytového domu, který je po kompletní rekonstrukci. V současné době už se finišuje s vnitřními úpravami a na zahradě u domu se dokončují garáže a parkovací stání. Z původní stavby zůstaly v podstatě jen obvodové zdi, které byly zpevněny, proběhla injektáž pro zamezení vniku vlhkosti, celý dům je zateplený 20 cm polystyrenem, jsou osazena nová okna s trojskly, opravená a zateplená střecha (vata 30cm). Vevnitř je vše v novotě. Samozřejmostí jsou nové rozvody elektřiny, vody i odpady. Vytápění je zde elektrické infrapanely, každý pokoj má svůj vlastní termostat. Z obýváku je potom vyveden nový komín pro krbová kamna. Při předání bytu novému majiteli již bude připravený rovnou k nastěhování. Tj hotové koupelny a WC, hotové omítky včetně výmalby, zárubně a dveře, kompletní elektroinstalace včetně osazení vypínačů a zásuvek. Na vás už zůstane jen kuchyňská linka, krbová kamna, podlahová krytina v obytných místnostech. Dále bude na zahradě hotová garáž a dlážděné parkovací stání, posuvná vrata k vjezdu na zahradu. K bytu patří podíl společných prostor, včetně sklepa (kolárna) 5m2

Ve fotogalerii najdete aktuální stav (počátek května) i vizualizace možného budoucího stavu pro inspiraci.

Tento byt doporučím pro promyšlenou koncepci rozdělení bytu, ke kterému patří jedno garážové a jedno nekryté stání pro auta, kvalitní zpracování rekonstrukce, díky perfektní izolaci dosahuje hodnot pasivního domu. Navíc dům stojí v centru obce s kompletní občanskou vybaveností jen kousek od Olomouce.

Určitě zavolejte a domluvíme osobní prohlídku této zajímavé nemovitosti! V naší nabídce najdete všechny tři byty i celý bytový dům. Aktuálně se na nemovitosti aktivně pracuje na dokončení. Ráda Vás tu provedu a ukážu novinky proti inzerci.

Pozn.: Financování pomůžeme zajistit za nejvýhodnějších podmínek na trhu. Cena nezahrnuje zprostředkovatelský poplatek RK.

K nastěhování: 1.7.2024

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Irena Ochodek
Ing. Irena Ochodek
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Irena Ochodek
Ing. Irena Ochodek
zobrazit telefon