Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

12 800 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize RK
big left
big right
Nemovitost nabízí
Ing. Kristýna Šnajdrová

56 166 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Druhy bytů Mezonet
ID nemovitosti 9818
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Datum vložení před 10 dny
Plocha užitná 135 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Patro 2.

Popis nemovitosti

Exkluzivně vám nabízíme k prodeji luxusní mezonetový byt o dispozici 4+kk a celkové ploše 135 m2 nacházející se na prestižní a žádané adrese v lokalitě Duhová Pole na ulici Duhová v Brně – Řečkovicích. Tato ojedinělá nemovitost byla navržena tak, aby zaujala i ty nejnáročnější zájemce o kvalitní bydlení jedinečnou kombinací elegantního a prostorného interiéru, prvotřídním provedením a nádherným výhledem do okolní krajiny.

Po vstupu do tohoto okouzlujícího bytu okamžitě pocítíte atmosféru elegance a exkluzivity, kterou dotváří velkorysé prostory obývacího pokoje spojeného v jeden celek s jídelnou a moderní kuchyní. Použité kvalitní materiály podtrhují jedinečnost tohoto bytu mezi nemovitostmi v této kategorii.

Mezonetové uspořádání obyvatelům umožní užívat si soukromí a komfort na obou úrovních bytu. K dispozici je již zmíněný velkorysý obývací pokoj, propojený s moderní kuchyní, dále tři prostorné ložnice s dostatkem úložného prostoru, nádherná pracovna na galerii, dvě luxusní koupelny, jedna včetně toalety a bidetu, druhá s rohovou vanou s masážními tryskami a chromoterapií, samostatná toaleta s pisoárem, komora, zimní zahrada a samozřejmě i terasa (7m2), která je ideální pro odpočinek a relaxaci.

Byt prošel v roce 2020 rozsáhlou rekonstrukcí, v rámci které se rekonstruovaly obě koupelny (sanita i obklady), byla dodána kompletně nová kuchyň včetně spotřebičů (Siemens, Bosch, Samsung), byla zbudována nová pracovna v mezonetu, vyměněny všechny interiérové dveře a proběhla renovace schodů. Během let 2022 a 2023 proběhla rekonstrukce terasy, došlo k výměně střešních oken včetně venkovních žaluzií a nemovitost byla vybavena novou klimatizační jednotkou .

K bytu dále náleží prostorný sklep o velikosti 6,8m2 a je možně dokoupit i vlastní garáž, což je bezesporu další výraznou přidanou hodnotou této exkluzivní nemovitosti.

Díky skvělé dostupnosti veřejné dopravy, kompletní občanské vybavenosti a také blízkosti přírody, zejména pak přírodního parku Baba, splní tento byt i požadavky nejnáročnějších klientů.

Tato luxusní nemovitost je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci komfortu, elegance a jedinečnosti .Pokud jsme vás naší prezentací zaujali a chcete si ji prohlédnout a nasát atmosféru osobně, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na příležitost vám tuto výjimečnou nemovitost představit.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (15)
small left
small right