Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

3 200 000 Kč

  • 757 Kč za m²
  • Konečná cena, neplatíte provizi!
big left
big right
Nemovitost nabízí
Infolinka RK

14 041 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Datum vložení před 11 dny
Kanalizace Vlastní ČOV
Vlastnictví soukromé
ID nemovitosti 199724RoV

Popis nemovitosti

V obci Drnovice nabízíme k prodeji rovinatý pozemek vedený v územní plánu pro výstavbu objektů k podnikání, obchodu, provozu služeb, nerušící výroby či skladování. Velkou výhodou pozemku je jeho poloha s dobrou dostupností na státní silnici 43. Specifika stavby nejsou striktně daná, tudíž budova dle vlastních představ - objekt lze na dvě patra. Pozemek je umístěn v zadní části od silnice, čímž má zajištěn dostatek klidu a soukromí.

Disponuje téměř obdélníkovým tvarem o cca rozměrech 48 x 78 m a je rovinatý. Výhodou tedy budou nízké náklady na zemní práce při výstavbě objektu. Pozemek lze napojit na veřejný vodovod, zemní plyn a veřejnou kanalizaci. Odpady je možné napojit na vlastní ČOV. Celková výměra pozemku činí 4.225 m2.

Obec Drnovice se nachází cca 32 km od statutárního města Brna a 10 km od města Boskovice. Samotné Drnovice nabízejí obchod, základní školu, mateřskou školku, kulturní a sportovní vyžití, poštu, restaurace a dětské hřiště. Obec Drnovice se nachází 3 km od státní silnice č. 43 a je dostupná autobusem.

Prodávající si vyhrazuje určit kupujícího dle vlastních zvolených kritérií.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right