Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 972 000 Kč

  • 4 000 Kč za m²
  • včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
big left
big right
Nemovitost nabízí
Terezie Příhodová

26 205 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 9 dny
Elektřina 230 V
Příjezdy Asfalt
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 390

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi krásnou stavební parcelu o rozloze 1493 m2 v jihomoravském městysu Nosislav, který se nachází 20 kilometrů jižně od Brna.

Nosislav se nachází na půli cesty mezi Brnem a Pálavou a je velmi příjemným místem pro život. Městys nabízí veškerou občanskou vybavenost, jako je základní a mateřská škola (5 minut chůze od pozemku), restaurace, dětské hřiště a obchody. K dispozici jsou také tenisové kurty, fotbalové i víceúčelové hřiště a mnoho dalších krásných míst, kam můžete vyrazit na výlet v okolí.

Nosislav má velmi dobrou dopravní dostupnost. Autem se do Brna dostanete po dálnici za 25 minut, nebo můžete jet autobusem do Židlochovic a následně vlakem na Hlavní nádraží, což Vám zabere okolo 40 minut.

Pozemek je převážně rovinatý, což usnadňuje stavební práce a snižuje případné náklady spojené s přípravou terénu. Parcela se nachází v zastavěné oblasti a má přístup ze zpevněné, veřejné komunikace. Na pozemku jsou veškeré potřebné inženýrské sítě - elektřina, voda i kanalizace. Dle územního plánu je přední část pozemku vymezena jako zastavitelná plocha (plochy bydlení), zadní část jako plochy zemědělské - zahrady. Šířka parcely (u silnice) je 18,78m2. Délka na hranici se sousedním domem je 86,63m2.

Oblast je součástí vinařské podoblasti Velkopavlovická. Teplé podnebí s mírnými zimami přeje tradičním plodinám, jako je vinná réva, meruňky, nebo jabloně.

Pokud Vás nabídka koupě pozemku v této krásné lokalitě zaujala, tak neváhejte a ozvěte se nám.

Rádi Vám řekneme více informací.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right