Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

2 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize, včetně právního servisu
big left
big right
Nemovitost nabízí
Nikola Juránková
1 hlas

10 926 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Místní zdroj
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 11 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - plynové, Ústřední - tuhá paliva
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon, Terasa
ID nemovitosti 144
Plocha užitná 190 m²

Popis nemovitosti

Představujeme Vám speciální nabídku rodinného domu v idylické obci Bojanovice, která se pyšní svou klidnou atmosférou a zároveň výbornou dostupností do okolních měst. Tento dvoupodlažní dům je ideálním řešením pro rodiny hledající prostor a pohodlí nebo pro ty, kteří preferují bydlení ve dvou generacích s možností zachování soukromí.

Dispozice a vybavení: Dům nabízí dvě samostatné bytové jednotky s dispozicí 3+1 na každém podlaží. Prostorné pokoje jsou navrženy tak, aby poskytovaly dostatek světla a komfortu pro každodenní život. Vytápění domu je řešeno dvěma způsoby: kotlem na tuhá paliva a plynovým kotlem, oba s rozvodem tepla do radiátorů. Krb na tuhá paliva v přízemí pak dodává domovu teplo a útulnost.

Elektrické rozvody v domě jsou provedeny v hliníku a zajišťují spolehlivý provoz všech elektrických spotřebičů. Přízemí domu je postaveno ze smíšeného zdiva, což dodává stavbě pevnost a stabilitu, zatímco první podlaží je zděné z cihel a bylo přistavěno v 80. letech. Dům je napojen na veřejný vodovod a má k dispozici i studnu s užitkovou vodou, což je praktické pro zavlažování zahrady nebo jiné domácí potřeby. Odpady jsou svedeny do veřejné kanalizace a okna jsou částečně plastová, což zajišťuje dobrou tepelnou a zvukovou izolaci.

K domu patří slunná terasa o rozloze 24 m2 na prvním podlaží a balkon, které jsou ideálními místy pro odpočinek a relaxaci s výhledem na okolní přírodu. Součástí nemovitosti je také útulný dvorek s vlastní udírnou, který nabízí prostor pro vaše rodinné oslavy nebo klidné večery. Přilehlé hospodářské prostory mohou být využity pro chov zvířat nebo jako dílna pro vaše hobby. celková rozloha pozemku se rozprostírá na 372 m2.

Bojanovice jsou situovány pouhé 2 km od Jevišovic a nabízí všechny výhody klidného venkovského života s rychlým přístupem do města. V okolí naleznete krásnou přírodu, která je jako stvořená pro procházky a cyklovýlety. Dostupnost do Znojma a dalších měst je zajištěna kvalitními silnicemi a autobusovými spoji.

Tento rodinný dům čeká na své nové majitele, kteří ocení jeho prostornost, praktičnost a krásu okolní krajiny. Neváhejte a domluvte si prohlídku, abyste na vlastní oči viděli vše, co tento dům nabízí. Těšíme se na Vaši návštěvu a jsme připraveni poskytnout veškeré informace pro uskutečnění Vašeho snu o dokonalém domově.
Váš realitní parťák ve světě nemovitostí.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit