Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

11 734 694 Kč

B

Velmi úsporná

big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
David Borek
1 hlas

51 491 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 108 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 222769
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 71 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před 19 dny
Plocha obytná 108 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Hledáte nový rodinný dům se zahradou v blízkosti města Brna? Mám pro vás skvělou nabídku! Nabízím k prodeji dvoupodlažní rodinný dům s dispozicí 4+kk, který se nachází na ulici Palackého v Holasicích. Dům je aktuálně po kolaudaci a čeká na nového majitele.

Na pozemku o rozloze 437 m2 se nachází rodinný dům s užitnou plochou 108,16 m2. Tento dům byl postaven stavebníkem, který klade důraz na minimalizaci provozních nákladů. K tomu přispívá instalace fotovoltaické elektrárny s měničem Solax, který je zařazen do energetické třídy B (velmi úsporný). Kromě toho je dům charakterizován kvalitním provedením.

Interiér domu je kompletně vybaven a zařízen, včetně vinylových podlah, dlažby, dveří včetně zárubní, koupelen s obklady a sanitárním vybavením, plastových oken s trojskly, vchodových dveří, teplovodního podlahového vytápění, zámkové dlažby před domem, terasa s betonovou dlažbou a dalšího vybavení. Teplo a teplou vodu zajišťuje tepelné čerpadlo zn. Viessmann,

Dispozice domu je následující: V prvním patře se nachází předsíň (6,26 m2), koupelna se sprchovým koutem a WC (3,70 m2) a technická místnost (4,52 m2). Dále je zde prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem (39,57 m2) a přímý vstup na zahradu, kde se nachází i původní venkovní sklep.

Druhé patro je dosažitelné pomocí železobetonových schodů obložené vinylem a zahrnuje chodbu (3,04 m2), odkud se dostanete do tří samostatných pokojů (13,84 m2; 12,51 m2; 11,77 m2) a koupelny s vanou a WC (8,22 m2).

Holasice je obec v okrese Brno-venkov s dobrou občanskou vybaveností, jako jsou mateřské a základní školy, obchody, lékařská péče a čerpací stanice. Navíc, město Rajhrad sousedí s touto lokalitou a do centra Brna se snadno dostanete autem během 15 minut.

Pokud vás tato nabídka oslovila, neváhejte a obraťte se na mě pro více informací nebo pro domluvu prohlídky. Tento dům může být vaším novým pohodlným domovem, ideálním pro váš rodinný život.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right