Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

16 500 000 Kč

E

Nehospodárná

big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Daniel Móro

72 401 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie, Terasa
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 176 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Lednice, Sporák, Myčka
ID nemovitosti 012N057721
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha zastavěná 114 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 15 dny
Plocha obytná 164 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám touto cestou nabídnout k prodeji velice atraktivní rodinný dům situovaný v okrese Praha-západ, v obci Zlatníky – Hodkovice. Jedná se konkrétně o nemovitost o praktické dispozici 5+1 a podlahové ploše 176m2, disponující dvěma lodžiemi a velkorysou zahradou. Celková výměra pozemku na němž se nemovitost nachází činí 745m2.

Po příchodu do domu se ocitneme v prostorné vstupní hale z níž je vstup do zařízené šatny a do první koupelny spojené s WC, kde se nachází sprchový kout. Z haly je dále přístupná technická místnost, kde je umístěn plynový kombinovaný kotel značky Vaillant zajišťující topení i ohřev teplé vody. Z haly je rovněž přístupná první přízemní obytná místnost a prostorný obývací pokoj z nějž je vstup do kuchyně a na zahradu. V obývacím pokoji je k dispozici velmi příjemný krb. Kuchyňská linka je kompletně vybavená spotřebiči (sklokeramická varná deska, trouba, digestoř, velká myčka nádobí, podlinkové osvětlení). Z přízemní haly vedou schody do prvního patra, kde jsou k dispozici tři ložnice, koupelna s vanou a solitární WC. Ze dvou ložnic je vstup do dvou praktických lodžií. Z prvního patra je rovněž po vysutém žebříku přístupné prostorné suché podkroví.

Nemovitost je velmi světlá, určená k okamžitému nastěhování, jedná se o na první pohled velmi útulné bydlení, které nevyžaduje výrazné investice.

Zahrada je velmi prakticky rozvržená, nabízí prostor pro vlastní realizaci. Je zde vybudovaný dřevěný altán pro úschovu zahradního náčiní, dále jsou zde dvě velké plastové nádoby pro záchyt dešťové vody. Na části zahrady přiléhající k příjezdové komunikaci je položena zámková dlažba, kde se dají za sebou zaparkovat dvě auta.

Lokalita Zlatníky - Hodkovice patří mezi dlouhodobě žádané lokality, kvalitních nemovitostí ke koupi je zde velmi málo. Tato lokalita vyniká skvělou dopravní dostupností na Pražský okruh či na metro C Kaceřov (cca 25 min). Obec Dolní Břežany cca 3 minuty autem, nabízí veškerou občanskou vybavenost a to včetně potravin, pošty, MŠ, ZŠ...

Pro více informací, prosím, zkontaktujte realitní kancelář…

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right