Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

3 690 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize

16 192 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti ZL03735
Plocha užitná 110 m²
Datum vložení před 11 dny
Plocha zastavěná 102 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme na prodej rodinný dům v části Zlína / Příluky - Ronzovy Paseky, který nabízí dokonalou kombinaci soukromí a pohodlí ve spojení s blízkostí přírody i městského života.
Zděný dům o podlahové ploše 110m2 je kompletně zateplený a vybaven všemi moderními pohodlími, včetně elektrického, plynového a odpadního připojení, včetně vlastní čistírny odpadních vod. Plastová okna zajišťují efektivní tepelnou izolaci.
Nemovitost je obklopena pozemkem o celkové ploše 1329m2, který zahrnuje také udržovaný ovocný sad. Umístění uprostřed přírody mezi lesy poskytuje klid a relaxaci, zatímco zároveň zůstáváte ve snadném dosahu městských služeb a aktivit.
Dispozice domu zahrnuje prostorný obývací pokoj, kuchyň, koupelnu v přízemí a další tři pokoje v patře, poskytující dostatek prostoru pro celou rodinu. K dispozici je také dílna za domem, ideální pro hobby či úložný prostor.
Tato nemovitost je ideální jak pro trvalé bydlení, tak i jako rekreační chata, nabízející únik z městského shonu a současně všechny výhody moderního života. Nechte se unést krásou tohoto domova a zažijte spojení s přírodou a pohodlím ve stejném okamžiku. Pro více informací, kontaktujte makléře.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (30)
small left
small right