Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • bez DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
big left
big right
Nemovitost nabízí
Infolinka (Slovinsko - Chorvatské Reality)

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje DPH, Poplatky, Provize
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 149421458
Plocha užitná 400 m²
Elektřina 230 V
Balkóny Terasa
Datum vložení před 29 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Bazény Venkovní
Stav nemovitosti Novostavba

Popis nemovitosti

Zatoužili jste po životě v luxusu a napadlo Vás, že by takový život mohl být krásný i v cizí zemi? A co takhle v zemi s překrásnými přírodními scenériemi, nekonečně modrým mořem a rozmanitými gastronomickými specialitami?
V jednom z nejmalebnějších, nejromantičtějších a nejfotogeničtějších měst na celém Istrijském poloostrově v Chorvatsku, se nachází naprosto luxusní vila, která čeká možná právě na Vás. Ano, je řeč o městě Rovinj, které vyniká velmi kvalitními službami, bohatou infrastrukturou pro sportování, aktivní odpočinek a wellness, a také širokou nabídkou kulturních i zábavních akcí.
No a zde, pouhých 200 metrů od moře a 2km od historického centra města, naleznete tuto čtyřpatrovou vilu (400 m2), obklopenou zelení a krásnými výhledy na moře, která Vám nabídne ten největší možný komfort, pro luxusní život. Pozice domu je velmi praktická, protože se nachází v klidné ulici s přírodou a jen pár minut jízdy od shonu města a veškerého vybavení.
Možná si říkáte, že čtyři patra jsou náročná na pohyb po domě. Tak Vás uklidním – stavitel tohoto sídla myslel i na toto a proto se můžete v případě potřeby přesouvat po domě mimořádně snadně – máte totiž k dispozici vlastní výtah.
Ale naší virtuální prohlídku vezmeme hezky odspodu. Dům je fantasticky navržen tak, aby byly všechny segmenty pro uspokojení každodenního života, snadno dostupné.
V suterénu domu je úžasný wellness prostor, který obsahuje masážní místnost, posilovnu a saunu, dále koupelnu a samostatné WC. Ve zbytku prostoru je pak domácí kino, kuchyňka a ještě je zde navržena další toaleta. Suterén Vám tak dokonale poslouží k relaxaci ve dnech, kdy počasí moc nepřeje pobytu na čerstvém vzduchu.
V přízemí je vstupní chodba, která vede do otevřeného prostoru, kde je moderní kuchyně s jídelním koutem a menší toaleta. Důraz je kladen na propojení vnitřního a venkovního prostoru prostřednictvím velké prosklené stěny s krytou terasou. Na této zastřešené terase máte nejen prostor pro venkovní posezení s rodinou a přáteli, ale také vyhřívaný bazén o rozměrech 5 x 8m, který Vám nabídne příjemnou možnost zchlazení v horkých letních dnech. Ve stejném patře je také garáž, která je dostatečně prostorná pro dvě auta.
V prvním patře naleznete tři ložnice s vlastními koupelnami, z nichž jedna má vstup na lodžii, kde máte k dispozici úžasnou jacuzzi výřivku.
V nejvyšším patře je pak velký otevřený prostor, ve kterém se nachází kuchyňský kout, spojený s jídelnou a obývacím pokojem se vstupem na krytou terasu s výhledem na Rovinj a moře. Na této terase máte k dispozici také letní kuchyni. V tomto patře je ještě další pokoj, jehož funkci si vybere budoucí majitel, a další koupelna.
Dům je krásně navržen se špičkovou moderní technologií a je plně vybaven pro ideální život nebo dovolenou. Systém chytrého domu zajišťuje úsporu energie a dobrou tepelnou a zvukovou izolaci.
O Váš tepelný komfort se postará podlahové topení, napojené na tepelné čerpadlo a chlazení Vám zajistí ventilové konvektory.
Představte si, jak v tomhle nadstandardně vybaveném sídle trávíte čas s rodinou a přáteli. Někdo se koupe v bazénu, někdo využívá wellness a saunu v suterénu, další je naložený ve vířivce a romantické duše sledují moře a přitom si vychutnávají čerstvě připravené delikatesy. Každý si zde najde ten svůj, oblíbený druh relaxace a pohodlí.
Zní to jako sen? Tak si ho pojďte splnit, než někdo tuto jedinečnou nemovitost koupí před Vámi. Neváhejte se mi ozvat a domluvíme prohlídku.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right