Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Reality v nabídce makléře Bc. Pavlína Ježková

Bc. Pavlína Ježková právě teď nabízí 3 nemovitosti

Pronájem bytu 2+kk 40 m² Brno, Netušilova

Nabízím k pronájmu byt o velikosti 2 kk v přízemí RD na ulici Netušilova. Celková podlahová plocha bytu je 42 m2, obývací místnost s kuchyní má velikost cca 25 m2 a ložnice 12 m2. Byt je po rekonstrukci. Jedná se o klidnou ulici s výbornou dostupností do centra. Byt je ihned k dispozici. Těším se na prohlídku s vámi.

Prodej bytu 2+kk 66 m² Brno, Nerudova

Hledáte útulný domov v srdci Brna? Pak jste na správném inzerátu! Exklusivně Vám nabízím prostorný byt 2+kk ve vyhledávané brněnské lokalitě Veveří na ulici Nerudova. Tato nemovitost představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají komfortní bydlení s výbornou dostupností do centra města a veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Byt o celkové podlahové ploše 66 m² (+ 6 m² sklep)

Prodej bytu 1+kk a garsoniéry 48 m² Kyjovice,

Nabízím k prodeji cihlový byt 1 + kk o velikosti 48 m2 v malebné obci Kyjovice, okres Znojmo. Byt se nachází ve 2. podlaží a skládá se ze vstupní chodby, koupelny a obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Obývací pokoj byl prakticky rozdělen zástěnou a vznikl tak prostor pro spaní. Jedná se o prostorný, světlý a ve velmi dobře udržovaný byt, který je připraven k okamžitému nastěhování. V

Nemovitosti dle typu

Nemovitosti dle okresu