Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 799 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Tereza Francová

11 870 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 48 m²
Patro 3.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva
ID nemovitosti 1358
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 52 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 3 dny
Plocha pozemku 47 m²
Plocha zastavěná 337 m²

Popis nemovitosti

Hledáte menší, ale moderní a útulné bydlení v poklidné části Letovic? Tento byt o dispozici 1+1 vás rozhodně zaujme! Byt nabízí velký obývací pokoj, praktickou kuchyň s jídelním koutem a lodžii.

Byt o celkové ploše 47,8 m² (včetně sklepa) je navržen tak, aby maximálně využil každý centimetr. Hlavní obytnou místností je prostorný obývací pokoj o rozloze 18 m², který díky velkým oknům nabízí dostatek přirozeného světla a pocit vzdušnosti. Jeho flexibilita vám umožňuje vytvořit si relaxační i spací zónu.

Jedním z atraktivních prvků bytu je kuchyně, která prošla modernizací před čtyřmi lety. Je vybavena kvalitními spotřebiči a prostornou kuchyňskou linkou. Kuchyň je propojená s jídelním koutem, kde pohodlně umístíte velký jídelní stůl. Díky přímému vstupu na lodžii, orientovanou na východ, je tento prostor ideální pro ranní posezení u kávy.

V bytě se původně nacházela krbová kamna, což vám dává možnost vrátit tento útulný prvek zpět a užít si hřejivou atmosféru pravého ohně.

Komfortní a praktické zázemí
Koupelna, která byla zrekonstruována v roce 2010, nabízí dostatek prostoru nejen pro vanu, ale i pro pračku.
Chodba je maximálně využitá – nejen že zde najdete velkou knihovnu, která poskytuje spoustu úložného prostoru pro knihy či dekorace, ale také menší pracovní koutek, ideální pro domácí kancelář, studium nebo klidné čtení.

Technické údaje
Byt se nachází ve 3. patře a k dispozici je vlastní velký zděný sklep. Společné prostory domu zahrnují kolárnu, kterou mohou využívat všichni obyvatelé. Byt je vybaven vlastním plynovým kotlem, což znamená, že vytápění a ohřev vody máte plně pod kontrolou.

Dispozice: 1+1
Plocha bytu: 47,8 m² + lodžie 4,1 m²
Vytápění: vlastní plynový kotel
Možnost instalace krbových kamen
Revitalizace domu je plánovaná, ve fondu oprav našetřeno přes 1 mil. Kč
K bytu náleží zděný sklep a k dispozici je společná kolárna

Byt se nachází v ulici Brahmsova, která je situována v klidné části Letovic, mimo hlavní dopravní tahy, ale přitom pouhých pár minut chůze od samotného centra města. Letovice jsou známé svou krásnou okolní přírodou, což z nich dělá ideální místo pro milovníky procházek, cykloturistiky a dalších venkovních aktivit.

V blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost – školky, školy, obchody, restaurace i zdravotní služby. Místní dominantou je Letovický zámek, který se nachází jen kousek od bytu. Zámek pořádá pravidelné kulturní akce, a díky své poloze nabízí krásné procházky v jeho okolí.

Pokud hledáte bydlení v místě, které spojuje klidné prostředí, pohodlí a dobrou dostupnost služeb, je tento byt v Letovicích skvělou volbou. Světlé a prostorné místnosti, modernizovaná kuchyně s lodžií a možnost vlastního krbu dělají z tohoto bytu atraktivní nabídku, kterou byste si neměli nechat ujít.

Cena je uvedena včetně provize RK

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Tereza Francová
Mgr. Tereza Francová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Tereza Francová
Mgr. Tereza Francová
Telefon zobrazit telefon