Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Lupač

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 60 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 596
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 94 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení 6. září 2023
Plocha pozemku 59 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Podlahová plocha 60 m2 již odpovídá dvoupokojovému bytu. Navrhli jsme dispozičně zajímavý a hravý prostor. Prostupující terasa vytváří pocit velkoleposti a propojení interiéru s venkovním prostředím. Myslíme, že tento byt vás bude bavit stejně jako nás. Terasa o velikosti 36 m2 vybízí ke spoustě možností, ale hlavně žijete na jedinečném prostoru 96 m2.
Orientace hlavního pokoje na jih a ložnice na severozápad zajišťuje přístup dostatku přirozeného světla během celého dne a také rychlé vyvětrání.
Byt bude připraven ve standardech, které jsme ladili dle potřeb domu a potřeb budoucích obyvatel tak, aby dávali smysl pro domácí pohodu s ohledem na nízké dlouhodobé náklady za bydlení. Proto i pronájem dává ekonomiku.
Poloha domu je výjimečná. Nachází se jen kousek od centrální ulice města, přesto však v klidné lokalitě. Máte tak veškerou občanskou vybavenost a obchody doslova na dosah ruky. Perfektní volba pro ty, kteří ocení klidné bydlení s rychlým a snadným přístupem ke všem městským službám.
Velkou výhodou je možnost parkování. Budete mít své vlastní parkovací místo, což obzvlášť oceníte v městském prostředí, kde parkování může být problém. Vaše vozidlo tak bude vždy bezpečně a pohodlně zaparkované. Navíc můžete jednoduše kombinovat dopravu po městě na kole nebo koloběžce, odskočit si pěšky do kavárny nebo rychle sednout do auta a fičet někam dál. Neztrácet čas je v dnešní době k nezaplacení.
Rezidence je připravena k prohlídkám. Máme pro vás několik možností v rámci nákupu. Jak se u nás říká "Kdo chvíli stál, už stojí opodál."
Pokud hledáte nové bydlení, nebo investici, tak se zastavte u nás v Realitárně. Spolu to bezpečně vymyslíme. https://www.realitarna.cz/developerske-projekty/

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Lupač
Michal Lupač
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Lupač
Michal Lupač
Telefon zobrazit telefon