Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 200 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Hana Tomšů

26 294 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Datum vložení včera
Plocha užitná 46 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 27079
Stav nemovitosti Bezvadný

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji luxusní byt o dispozici 1+kk, který se nachází v atraktivní lokalitě Lipno nad Vltavou. Tento útulný byt byl zařizován s důrazem na kvalitu a praktičnost, ve spolupráci s renomovaný krumlovským truhlářstvím Perník.
Multifunkční kuchyňská linka a integrované úložné prostory nabízejí nejen estetiku, ale především funkčnost. Obývací prostor je propojen s balkonem, který poskytuje příjemné místo k posezení a pohled na okolní přírodu.

K bytu náleží prostorný sklep, který zajišťuje dostatek úložného prostoru pro osobní věci či sezónní vybavení. Parkování je snadné a pohodlné, díky soukromému parkovišti přímo před domem.

Díky svému umístění a skvělému zpracování je tento byt ideální nejen pro trvalé bydlení, ale je také vynikající investiční příležitostí. Stávající majitelé zde úspěšně provozovali krátkodobé pronájmy s perfektním hodnocením, což potvrzuje potenciál pro další výnosy.

Lipno nad Vltavou je vyhledávanou destinací pro rekreaci i aktivní odpočinek. Nabízí bohaté sportovní, kulturní a relaxační vyžití po celý rok. Okolní příroda, lipenská přehrada a množství turistických tras přilákají nejen milovníky přírody, ale i dobrodruhy.

Jedná se o atraktivní nabídku v této lokalitě s vysokým investičním potenciálem. Byt splňuje nejvyšší standardy moderního bydlení v jednom z nejkrásnějších míst České republiky.

Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Tato nemovitost může být Váš klíč k novému životnímu stylu nebo výnosné investici.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Hana Tomšů
Hana Tomšů
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Hana Tomšů
Hana Tomšů
Telefon zobrazit telefon