Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 549 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • bez poplatků
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bezrealitky s.r.o

10 810 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky
Datum vložení před 3 hodinami
Plocha užitná 28 m²
Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
ID nemovitosti 869207
Stav nemovitosti Bezvadný

Popis nemovitosti

Hledáte nemovitost pro sebe, nebo jako investici za velmi zajímavou cenu? Nabízíme k prodeji hezký byt 1+kk v osobním vlastnictví, situovaný v Milovicích. Tento byt je umístěn v prvním patře a nabízí útulnou plochu o velikosti 28 m2.
Byt je nabízen k pronájmu nezařízený nábytkem. V bytě je moderní kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou, moderní klasickou troubou Lagan (IKEA) a lednicí s mrazákem Lagan (IKEA). Už nemusíte skoro nic pořizovat. Koupelna je se sprchovým koutem, umyvadlem, WC a pračkou. V předsíni je dostatečné místo na botník, věšák nebo vestavěnu skříň. Plastová okna jsou se žaluzií. Plovoucí laminátová podlaha v místnosti a dlažba v koupelně. Podlahové centrální vytápění. V domě je pro nájemníky k dispozici kočárkárna.
Parkovat můžete pohodlně kolem domu, kde je dostatek parkovacích míst. Klidná lokalita, spousta zeleně, cyklostezky, lesopark.

V blízkosti domu se nachází velmi oblíbený a vyhledávaný rodinný Park Mirakulum s 10 hektary originální zábavy a volnočasových aktivit s množstvím nápaditých herních prvků. Najdete zde lesní hřiště a kontaktní zoo, obří trampolíny a houpačky, lanová centra, podzemní chodby, prolézačky a v neposlední řadě i úzkokolejnou železnici, která park propojuje se sousedním Tankodromem.

Milovice jsou město v okrese Nymburk ve Středočeském kraji, zhruba 4 km severovýchodně od Lysé nad Labem, 12 km severozápadně od Nymburka a 37 km severovýchodně od centra Prahy, s níž má město přes Lysou nad Labem dobré železniční spojení v rámci PID - Pražské integrované dopravy. Nájezd na dálnice D10 (Praha - Mladá Boleslav) a D11 (Praha - Hradec Králové) 10 min. jízdy autem.

Veškerá občanská vybavenost. Milovice jsou atraktivní lokalitou s dobrou dopravní dostupností a občanskou vybaveností. V blízkosti najdete vše potřebné pro pohodlné bydlení, včetně obchodů, restaurací i volnočasových aktivit.

Nemovitost je aktuálně pronajata kvalitnímu a spolehlivému nájemníkovi, který má smlouvu do 10/2025.

Celý dům je po celkové rekonstrukci, což přináší moderní prvky a zajišťuje pohodlné bydlení. Jeho dispozice nabízí efektivní využití prostoru, které je ideální pro jednotlivce nebo páry hledající ideální startovací bydlení. Kvalitní cihlová stavba zaručuje dlouhou životnost a dobré izolační vlastnosti.


Měsíční náklady na bydlení jsou velmi nízké 3000 - 3500 Kč.

Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě. Pro více informací o této nemovitosti nebo sjednání prohlídky nás prosím kontaktujte nebo vyplňte níže uvedený formulář, rádi Vám pomůžeme.

Nabízím Vám skvělou příležitost koupit si vlastní bydlení, které splňuje veškeré potřeby a pohodlí moderního života. Buďte rychlí, tato nabídka nemusí dlouho trvat. Tato nemovitost je určena výhradně přímým zájemcům o koupi. Na inzerát můžete také reagovat přímo na webu Bezrealitky: https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/869207-nabidka-prodej-bytu-slepa-milovice

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bezrealitky s.r.o
Bezrealitky s.r.o
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bezrealitky s.r.o
Bezrealitky s.r.o
Telefon zobrazit telefon