Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 976 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Vladislav Maltcev

12 621 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti ES2201
Stav nemovitosti Bezvadný
Datum vložení před 3 dny
Plocha užitná 27 m²

Popis nemovitosti

ID zakázky: ES2201

Ze strany přímého vlastníka si dovolujeme Vám nabídnout k prodeji nebytovou jednotku v ulici Nezamyslova na Praze 2 se sklepem s další možnosti rekolaudace na ateliér nebo ubytovací jednotku.

Nacházející se ve sníženém přízemí cihlového činžovního domu v pražských Nuslích prostor o celkové výměře 29 m2 (27 m2 jednotka + 2 m2 sklepní kóje) je dispozičně řešená jako 1+kk. Orientace dané jednotky do zeleného vnitrobloku je viditelná na fotografiích obývacího pokoje přes okna.

Jednotka, která je v dobrém a udržovaném stavu, se skládá z jednoho většího obývacího pokoje, předsíně se vstupem do malého kuchyňského koutu, dále samostatného sprchového koutu a toalety. Interiér pokoje se začíná útulnou pohovkou, před kterou stojí konferenční stolek a lampa- Dále je tvořen dřevěnou skříní a druhou menší skříni, psacím stolem s koženým kolečkovým křeslem, což by případně mohlo sloužit jako pracovní místo.

V jiném konci pokoje se nachází třetí skříň s velkým množstvím polic, která obsahuje hodně úložného místa. Kompletní vybavení doplňují tří komody menší velikosti, které mohou také plnit funkci nočního stolku, a dekoračním prvkem je váza s květiny. Ke kuchyňskému koutu také náleží lednice střední velikosti a mikrovlnná trouba.

Podlahy jsou tvořeny částečně dlažbou a speciálním plovoucím typem podlahy, který obsahuje zvukově-izolační vrstvu. Okna v plastovém provedení jsou ve velmi dobrém stavu. Topení je řešeno pomocí elektrických radiátorů, a ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Dostatečnou úspornost prokazuje malá energetická náročnost budovy, protože je v ni zaveden noční proud za účelem šetření.

Skvělá svojí snadnou dostupností do centra Prahy lokalita v Nuslích je garanci rychle, bezpečné a nenáročné dopravy včetně veřejných prostředků, protože vedle doma se nachází zastávka tramvaje Ostrčilovo náměstí. Komfortnímu bydlení také slouží výborná občanská vybavenost (ZŠ, MŠ, obchody v těsné blízkosti). Atraktivita dané lokality je hlavně daná umístěním historického hradiště Vyšehrad, který je národní kulturní památkou, a parku Folimanka ve blízkém okolí.

Výše popsaná jednotka je ideální pro různé účely její použití: mohla by sloužit pro vlastní pohodlné bydlení, jako komerční místnost (kancelář), a také za účelem investování (například, pro krátkodobé nebo dlouhodobé pronájmy).

Možnost financování hypotečním úvěrem, se kterým rádi pomůžeme.
Prohlídky jsou možné ihned.
Pro více informací a sjednání termínu kontaktujte prosím realitního makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Vladislav Maltcev
Vladislav Maltcev
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Vladislav Maltcev
Vladislav Maltcev
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti