Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 997 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Anna Hatlapatková
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

25 433 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N106964
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná
Datum vložení před 16 dny
Plocha užitná 60 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 3.

Popis nemovitosti

Hledáte byt velký tak akorát ve vyhledávané lokalitě v Brně v blízkosti lesa, ale s dobrou dostupností do centra? Tak přesně takový byt nově nabízíme k prodeji!

Krásný světlý byt o dispozici 2+1, který se nachází v jedné z nejvyhledávanějších lokalit pro bydlení v Brně – Bystrci, na ulici Černého. Tento byt s podlahovou plochou o výměře 55 m² nabízí ideální kombinaci klidného bydlení s výbornou dostupností do centra Brna.

Hlavní přednosti bytu:
• úložné prostory - velkou výhodou této bytové jednotky je samostatná šatna o velikosti 2,8 m², která je umístěna v předsíni mezi dvěma pokoji. Šatna poskytuje dostatek úložného prostoru pro oblečení a další potřeby. Dalším výrazným plusem jsou vestavné skříně v předsíni, které efektivně využívají dostupný prostor. V těchto skříních najdete i praktické botníkové police.
• balkon a sklep – bytová jednotka disponuje balkonem o výměře 2,7 m², který je ideální pro ranní kávu nebo večerní relaxaci; sklepní kóje je zděná o velikosti 2,4 m² a uschováte v ní vše potřebné – třeba i kolo.
• orientace a soukromí - kuchyně a obývací pokoj jsou orientovány na severovýchod, což zajišťuje příjemné ranní světlo. Ložnice je orientována na jihozápad. Dům je obklopen vzrostlými stromy, které poskytují přirozené soukromí od okolních budov a stín v horkých letních dnech.
• umístěn je ve 3. NP

Dům i byt prošly kompletní rekonstrukcí. Dům je zateplený, s novou střechou z roku 2012 a plastovými okny, což přispívá k energetické úspornosti a komfortu bydlení. Dům je zařazen do kategorie C dle energetického štítku.

Bytové jádro je zděné a koupelna je samostatně oddělená od toalety.
V pokojích jsou podlahovou krytinou parkety, přes které stávající majitelé umístili lino, v koupelně a WC je dlažba.

Bystrc je jednou z nejžádanějších lokalit v Brně díky svému klidu a blízkosti přírody. Ulice Černého se nachází nedaleko jednoho ze vstupů do obory Holedná a Údolí oddechu, což nabízí možnosti pro procházky, běhání nebo relaxaci v přírodě.
Lokalita je také skvěle propojena s městskou hromadnou dopravou, což zajišťuje snadný a rychlý přístup nejen do centra Brna, ale i na Brněnskou přehradu, do Zoo Brno a dalších vyhledávaných míst.

Bystrc disponuje kompletní občanskou vybaveností, včetně škol, školek, obchodů, restaurací a sportovních zařízení.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají harmonické bydlení v klidné a zelené části Brna s výbornou dostupností do centra.

Kontaktujte mne pro více informací a sjednání prohlídky. Těším se na váš zájem! Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106964.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Anna Hatlapatková
Bc. Anna Hatlapatková
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Anna Hatlapatková
Bc. Anna Hatlapatková
Telefon zobrazit telefon