Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

5 499 000 Kč

C

Úsporná

  • včetně provize a právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Kučera

23 321 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Balkóny Lodžie
Vlastnictví soukromé
Patro 7.
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 2330
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Energetická náročnost C - Úsporná
Konstrukce Panelová
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 68 m²

Popis nemovitosti

Hledáte byt s krásným výhledem, který si můžete zrekonstruovat dle svých vlastních představ? Kousek od MHD, obchodů a se skvělou dostupností do centra Brna? S možností parkovat na vyhrazeném garážovém stání přímo u domu?

Pak právě pro vás dnes přinášíme do nabídky prostorný byt 2+1 v 8. NP v panelovém domě na adrese Stará Osada 21. Tento byt o velikosti 68 m2 (včetně lodžie a sklepní kóje) nabízí svým novým majitelům dva velké neprůchozí pokoje, z nichž jeden disponuje prostornou lodžií orientovanou směrem na Vinohrady. Dále se v bytě nachází původní umakartové jádro a kuchyň. V tomto bytě nebudete mít nikdy nouzi o úložný prostor - k dispozici máte komoru, spižírnu, vestavěné skříně v chodbě a také sklepní kóji umístěnou v přízemí budovy.

Tento byt, jako jeden z mála v tomto domě, má dočasně možnost využívat vyhrazené garážové parkovací stání přímo před domem, takže vám odpadají starosti s úmorným hledáním parkování.

Dům již prošel revitalizací včetně fasády a plastových oken a do každého patra vedou dva výtahy (včetně 1. PP). Byt je v původním stavu s umakartovým jádrem a je vhodný k rekonstrukci. Ve stoupačce se nachází přívod plynu, takže pokud budete chtít vařit na plynovém sporáku, máte možnost plyn připojit.

V okolí domu se nacházejí dvě školky, obchody Kaufland a Albert, zastávka MHD Stará Osada, vlaková zastávka Brno-Židenice a dvě dětská hřiště. Pokud vlastníte čtyřnohého miláčka, můžete využít psí hřiště, které se nachází přímo před domem.

Byt je nabízen za 5.499.000 Kč včetně provize. Pokud máte zájem o více informací či prohlídku, neváhejte a kontaktujte mě. K dispozici máme i virtuální prohlídku celého bytu!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Kučera
Michal Kučera
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Kučera
Michal Kučera
zobrazit telefon