Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105715
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 16 dny
Plocha užitná 57 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 4.

Popis nemovitosti

Chcete bydlet v zeleni, mít kousek do lesa ale i do školy, školy?
Pokud ano nabízíme Vám byt o velikosti 2+1 s balkonem, o celkové obytné ploše 57 m2, nacházející se ve velmi pěkné lokalitě Liberce Kristiánov, v ulici Dvorská a to v místě odkud je všude kousek – na přehradu Harcov, do lesa, do centra, do školy, školy… navíc je zde klid a i mezi zástavbou to vypadá, jakoby les pohlcoval domy. Sejdete-li dolů z kopce, jste na tramvaji do centra či bus spojení linek č. 25, 22, 141, 35 nebo přejdete-li pás zeleně mezi domy do svahu, jste na 130m vzdálené autobusové zastávce linek č.21, 52.

Byt je umístěn v posledním, třetím patře panelo-cihlového domu (tzv.skeletu) z 80 let. Vzhledem k nízkopodlažnosti, dům nedisponuje výtahem.

K bytu dále náleží sklep. V domě společná kolárna při vstupu do domu.

Byt v osobním vlastnictví.

V bytě plastová okna, po rekonstrukci kuchyně v r.2020 vč. instalace elektrického sporáku a jeho zajištění tří fázovým jističem namísto původního plynového sporáku. Dále byl osazen v r. 2018 moderními interierovými dveřmi dle prezentace, spolu s plovoucí podlahou v kuchyni a předsíni. V obývacím pokoji i ložnici parketová podlaha. Poměrové měřiče tepla na radiátorech. V koupelně sprchový kout, prostor pro pračku. Samostatné wc. Původní vestavěné skříně v předsíni. Nová šatní skříň v místnosti. Pračku, lednici a skříň lze ponechat, není to však nutností.

Vytápění zajišťují plynové kotle v domě, ohřev vody bude dle plánů na tento rok zajišťovat tepelné čerpadlo. Vodoinstalace a odpady v plastu, rozvody elektřiny původní. Do domu připojení kabelového vysokorychlostního internetu.

PENB kategorie D

Udržovaný a čistý dům včetně sklepů a bezprostředního okolí domu.

Závěrem mám jen jeden postřeh, když se zastavíte na balkoně a bude pěkné počasí, nebude se vám s velkou pravděpodobností chtít odejít, stejně jako mě, ve stromech totiž v tu dobu štěbetali ptáci a já se díval na Ještěd a nemohl jsem odtrhnout zrak od toho pohledu, který totiž vážně stojí za to, doporučuju.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105715.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ladislav Sýkora
Ladislav Sýkora
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ladislav Sýkora
Ladislav Sýkora
zobrazit telefon