Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 690 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Miroslav Maryška
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

11 408 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 22975
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 49 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Parkování Parkování na ulici
Datum vložení před 27 dny
Plocha celková 49 m²
Plocha zastavěná 49 m²
Příjezdy Dlažba, Asfalt
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 49 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji byt 2+1 v osobním vlastnictví, který se nachází v žádané a klidné lokalitě města Polná na ulici Palackého. Byt je situován ve 2. patře bytového domu a nabízí celkovou plochu 49 m. Dispozice bytu zahrnuje dvě prostorné, světlé místnosti, kuchyň s dostatkem místa pro jídelní kout, koupelnu, samostatné WC a předsíň. Byt je v původním stavu, což poskytuje novému majiteli možnost si jej upravit dle vlastních preferencí a potřeb.
Jednou z výhod bytu je vlastní balkon, který poskytuje příjemný prostor k odpočinku s výhledem do klidného okolí. K bytu dále náleží sklepní kóje, což nabízí dostatek úložného prostoru. Obyvatelé domu mohou také využívat společnou kolárnu. Parkování je pohodlně dostupné přímo před domem. Lokalita bytu je velmi atraktivní díky blízkosti veškeré občanské vybavenosti. V pěší vzdálenosti se nachází mateřská a základní škola, obchody, zdravotní středisko, pošta, restaurace i další služby. Polná je malebné město s bohatou historií a krásnou přírodou v okolí, která nabízí možnosti pro relaxaci a sportovní vyžití. V případě zájmu o prohlídku nebo další informace nás neváhejte kontaktovat. Byt je ihned k dispozici. Swiss Life Select a.s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Pro více informací kontaktujte makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Miroslav Maryška
Miroslav Maryška
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Miroslav Maryška
Miroslav Maryška
Telefon zobrazit telefon