Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 700 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Jan Linda

11 451 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
ID nemovitosti E2149Z055-1
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 11 dny
Plocha užitná 68 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 v blízkosti centra Znojma. Bytová jednotka o celkové podlahové ploše 68 m2 se nachází ve třetím nadzemním podlaží cihlového domu v klidné ulici.

Byt se skládá z prostorné předsíně, samostatné kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, koupelny s vanou a samostatné toalety. K bytu dále náleží prostorný sklep a ve volném čase je možnost využívat dvorek bytového domu.

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán a z toho důvodu je uvedena třída G. Jednotka je vybavena etážovým topením s plynovým kotlem, elektrické vedení je v mědi, vodovod v plastu.

Velkou výhodou je blízkost autobusového, vlakového nádraží, zastávky městské autobusové zastávky a centra města. Velkou předností bytu je pěkný výhled do okolní zeleně. Parkování je možné u domu. V současné době je byt pronajat na dobu neurčitou, takže nový majitel může pokračovat v pronajímání nebo současnému nájemci smlouvu vypovědět.

Znojmo je moravské město v okrese Znojmo a obec s rozšířenou působností v Jihomoravském kraji na levém břehu řeky Dyje, 65 km jihozápadně od Brna a 83 km severozápadně od Vídně. Hranice s Rakouskem probíhá osm kilometrů od města. Na území města žije 33 370 obyvatel. Ve znojemské sídelní aglomeraci včetně přilehlých samostatných obcí žije přes 40 tisíc obyvatel.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením rádi pomůžeme. Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Jan Linda
Ing. Jan Linda
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Jan Linda
Ing. Jan Linda
Telefon zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit