Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 990 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Svoboda

21 162 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N106513
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 38 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 4.

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji moderní a světlý byt o dispozici 2+kk, který se nachází ve čtvrtém patře bez výtahu v klidné části Brna - Dolní Heršpice, na adrese Havránkova 47. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfortní bydlení s výbornou dostupností do centra města.

Byt má užitnou plochu 38,5 m² a dále k němu patří prostorná komora na stejném patře o výměře cca. 4m2. Dispozice bytu zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, která je vybavena všemi potřebnými spotřebiči. Velká okna poskytují dostatek přirozeného světla a umožňují přístup na balkón s výhledem. Ložnice je komfortní a nabízí dostatek úložného prostoru. Koupelna je moderní se sprchovým koutem a oddělenou toaletou, součástí koupelny je také prostor pro pračku. Byt je vybaven klimatizací pro vaše maximální pohodlí.

Byt se nachází v klidné části Brna, v lokalitě Dolní Heršpice. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, jako jsou obchody, restaurace, školy a sportovní zařízení. Výborná dostupnost do centra města a blízkost zastávek MHD činí tuto lokalitu velmi atraktivní. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106513.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Svoboda
Petr Svoboda
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Svoboda
Petr Svoboda
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti