Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 299 000 Kč

E

Nehospodárná

  • cena včetně provize.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Jan Kuděla

26 714 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 398389
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 51 m²
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Datum vložení předevčírem
Plocha pozemku 58 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 58 m²

Popis nemovitosti

Hledáte ideální byt v centru Brna, vhodný jak pro bydlení, tak jako investiční příležitost? Nabízíme ke koupi byt 2+kk o výměře 58,2 m² na ulici Výstavní, v klidném domě navrženém architektem Františkem Pawlu.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2006, kdy byl upraven z 1+1 na moderní 2+kk. Disponuje světlou kuchyní spojenou s obývacím pokojem, samostatnou ložnicí, koupelnou s vanou a oddělenou toaletou. K bytu náleží i prostorný sklep o velikosti 7,6 m².

Po vstupu se ocitnete v otevřené kuchyni spojené s obývacím prostorem, odkud je přístup do samostatné ložnice. Byt dále disponuje koupelnou s vanou a samostatnou toaletou. Vytápění je zajištěno úsporným kondenzačním kotlem z roku 2020, který je pravidelně servisován. V roce 2006 proběhla v bytě rozsáhlá rekonstrukce, včetně změny dispozice z původního 1+1 na 2+kk, zajištění tepelné izolace podlah, nových rozvodů vody, topení a elektroinstalace.

Měsíční náklady podle předpisu záloh od SVJ činí 3 025 Kč, včetně příspěvku do fondu oprav ve výši 1 572 Kč. Náklady na energie se pohybují přibližně kolem 1 MWh elektřiny a 6 MWh plynu ročně, který je využíván pro vytápění a ohřev vody.

Byt je k dispozici po dohodě.

Lokalita nabízí vynikající občanskou vybavenost – jen pár minut chůze je Mendlovo náměstí s obchody, lékárnou, kavárnami a dalšími službami. Na druhé straně Výstavní ulice najdete brněnské Výstaviště, nebo koupaliště Riviéra, ke které pěšky dojdete za 20 minut.

Ideální volba pro studenty, mladé rodiny nebo investory! Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Jan Kuděla
Ing. Jan Kuděla
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Jan Kuděla
Ing. Jan Kuděla
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti