Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 980 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Maroš Šimák

12 638 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N106159
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Datum vložení před 3 dny
Plocha užitná 67 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 2.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji dva pěkné byty 2+kk v osobním vlastnictví o velikosti 67 m², situované ve druhém a třetím patře novostavby na ul. E. Beneše, Konice - okr. Prostějov. Tyto světlé a prostorné byty jsou ideální pro páry hledající klidné bydlení v centru města nebo pro investory s potenciálem nájmu cca 14.000 Kč měsíčně bez služeb.

Byty jsou vybaveny kvalitními vinylovými podlahami, velkoformátovými okny s izolačními trojskly, interiérovými dveřmi a moderní koupelnou. Kuchyňská linka a koncové osvětlení nejsou zahrnuty v ceně. Byty mají energetickou třídu B a jsou připravené k okamžitému nastěhování.

V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost: mateřská škola, základní škola, gymnázium, obchody s různým sortimentem zboží, supermarkety, několik dětských hřišť a polikliniku poskytující základní zdravotní péči. Pro sportovní aktivity jsou k dispozici tenisové kurty, stadion a sportovní hala. Milovníci přírody ocení turistické a cyklistické trasy ideální pro výlety. Díky blízkosti železniční trati je zajištěna snadná dostupnost. Autem je možné se dostat do Olomouce 34 minut, do Prostějova 30 minut, do Boskovic 36 minut a do Moravské Třebové za 32 minut.

V případě zájmu vám rádi zajistíme výhodné financování za nejlepších tržních podmínek nebo pomůžeme s prodejem vaší nemovitosti. Určitě vás zajímá více, tak mi zavolejte a domluvte si prohlídku.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106159.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Maroš Šimák
Maroš Šimák
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Maroš Šimák
Maroš Šimák
zobrazit telefon