Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 300 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • - zajímavá investice
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michael Lorenc

30 959 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 706906
Stav nemovitosti Novostavba
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
Datum vložení před 8 dny
Plocha užitná 52 m²

Popis nemovitosti

Hledáte novostavbu bytu 2+kk s terasou i okrasnou zahradou k příjemnému posezení a relaxaci, parkovacím stáním na investici nebo pro své vysněné bydlení, ve které před Vámi nikdo nebydlel? Pak je tato nabídka určená právě Vám. Byt se nachází v odděleném přízemí polyfunkčního domu, který je rohový, celodenně osluněný s jedinečným výhledem na dominantu Mikulova - Svatý kopeček. Celková plocha je cca 170 m2, z toho byt 52 m2, terasa 8 m2, zahrada 107 m2, uzamykatelná kóje 2.5 m2.
Z obytné kuchyně se vstupuje na terasu, která je součástí zahrady a má celoroční zdroj vody. Kuchyň, vestavěné skříně a okrasná zahrada jsou na zakázku. Zahrada zajišťuje pro majitele nikým nerušené soukromí. Na takto nevídaném pozemku jsou enormní možnosti seberealizace v úpravách! Nyní provedena co by bezúdržbová viz foto. Součástí kupní ceny je jedno venkovní parkovací stání, jako velký bonus je možnost dokoupení druhého parkovacího místa, neboť i v Mikulově jsou parkovací zóny. V domě je velká technická místnost (kola, kočárky atd.). Technicky je novostavba zařízena dle posledních nejmodernějších poznatků včetně dnes již nezbytné klimatizace a v zimě oceníte výměnu vzduchu rekuperací - bez nutnosti větrání okny. Značková sanita, velkoformátové obklady, stínící žaluzie + sítě, atd. Vše v nabídce je v uzavřeném objektu na atraktivním místě blízko centra a hlavní komunikace Brno - Vídeň. Potraviny, restaurace a základní služby do 5 minut chůze. Byt se nachází v nejhezčí části Jižní Moravy v historickém městě Mikulov, které je komfortní pro trvalé žití, letní byt i lukrativní pronajímání a lze ho srovnat s oblastí francouzského jihu. Nesčetné možnosti cyklovýletů, procházek s možností ochutnávek nejlepších vín. Bydlení v nově vybaveném a moderním stylu, znamená užívat si tohoto krásného bytu bez dalších investic. K dispozici ihned po zaplacení kupní ceny. V případě dotazů se na mě neváhejte kdykoliv obrátit. Energetická náročnost budovy: třída B.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michael Lorenc
Michael Lorenc
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michael Lorenc
Michael Lorenc
Telefon zobrazit telefon