Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 490 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Marka Sitarová

23 283 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 49 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 10
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 157 m²
Konstrukce Jiná
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 49 m²
Plocha zastavěná 82 m²

Popis nemovitosti

Představujeme Vám atraktivní nabídku prodeje novostavby bytu 2+kk, s terasou, který se nachází v oblíbené a klidné části Modřic, na ulici Bobravská. Tento byt je součástí klidné rezidenční části, která je ideální pro ty, kteří hledají místo k odpočinku a relaxaci, zároveň s výhodami života v obci s veškerou občanskou vybaveností a dobrou dostupností do Brna.

Byt je umístěn v prvním a druhém podlaží dvoupodlažního objektu, který je v současné době ve výstavbě, což nabízí novému vlastníkovi možnost ovlivnit konečný vzhled podle svých představ.
Celková podlahová plocha bytu činí bezmála 59 m² a obsahuje velmi dobře dispozičně řešenou obytnou část s kuchyňským koutem spojeným přímým výstupem na terasu o rozloze 7 m2.
Nechybí zde úložné prostory a velkorysá koupena se sprchovým koutem. K dispozici je také parkovací stání o ploše 13 m² s elektrickou přípojkou pro dobíjení automobilu.
Toto vše vám poskytne dostatek prostoru pro komfortní moderní bydlení s nízkými náklady.
Byt je již ve standardu vybaven velmi kvalitními materiály, což zahrnuje keramickou dlažbu a plovoucí laminátovou podlahu. Okna jsou plastová s dithermálním sklem, které zaručuje dobré tepelné vlastnosti. Ohřev bytu je zajištěn výměníkovou stanicí, která je umístěna v domě. Každý byt má vlastní vytápění s měřením tepla a teplé vody, které je podpořeno podlahovým topením pro maximální tepelný komfort.
Dále jsou součástí přípravy na klimatizaci, předokenní žaluzie, přípravy rozvodů pro solární systém, kamerový systém, internet atd.
Tento byt představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají nový, kvalitní a komfortní domov.

Modřice nabízí veškeré pohodlí s komfortem maximální občanské vybavenosti a výbornou dopravní dostupnost. Pro milovníky přírody a sportovního vyžití je v blízkosti Přírodní park Bobrava.
Tady se bude skvěle bydlet!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Marka Sitarová
Bc. Marka Sitarová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Marka Sitarová
Bc. Marka Sitarová
Telefon zobrazit telefon