Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 790 000 Kč

E

Nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Radim Krmíček

20 314 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N106433
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 55 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 2.

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji luxusní nový byt 2+kk s plochou 54,5 m2 ve 2.NP bytového domu z roku 2021, v Moravském Krumlově, na ulici Pionýrská. Jde o velmi klidnou lokalitu na okraji města v sousedství krásného rozlehlého zámeckého parku. K bytu náleží balkon, vlastní parkovací stání i sklep a společná kolárna s kočárkárnou.
Interiér je řešen velmi zdařile a každý funkční prvek zapadá do celkového konceptu bytu tak, aby byl prostor co nejlépe využit. Jsou použity moderní, barevně sladěné standardy. Byt je osvětlen úspornými, dálkově ovládanými LED svítidly, na podlahách v obytných místnostech, chodbách a v technické místnosti je položen elegantní vinyl, v koupelně s WC jsou keramické obklady a dlažba. V plastových oknech jsou vakuovaná dvojskla a ve fasádě jsou elektricky ovládané předokenní rolety.
K topení slouží lokální elektrický kotel Protherm a rozvedené radiátory, voda je ohřívána bojlerem Dražice. Z vybavení v kuchyni zůstává varná deska, pečící trouba a digestoř značky MORA a myčka BEKO. V bytě navíc zůstává téměř veškerý vybavený nábytek.
Moravský Krumlov je město v okrese Znojmo v Jihomoravském kraji, 27 km jihozápadně od Brna na řece Rokytná. Žije zde přibližně 5 700 obyvatel. Jedná se o vinařskou obec ve Znojemské vinařské podoblasti s veškerou občanskou vybaveností a sportovním i kulturním vyžitím. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106433.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Radim Krmíček
Ing. Radim Krmíček
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Radim Krmíček
Ing. Radim Krmíček
Telefon zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit