Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 560 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Sylva Nguyenová

6 616 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti MR13159
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 40 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 40 m²

Popis nemovitosti

Pro náročného klienta nabízíme k prodeji exkluzivní prostor k bydlení či komerčnímu využití o výměře 40 m2, který se nachází v 1. NP bytového domu. Prostor je velice kvalitně a nákladně zrekonstruován. Přístup do prostoru je přímo z ulice samostatným vlastním vchodem. Kompletně zrekonstruovaný bezbariérový prostor je dispozičně řešen takto: vstupní chodba společná s druhým prostorem/bytem, předsíň, obývací část s kuchyňským koutem, pokoj/ložnice, koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Prostor je vybaven klimatizací s tepelným čerpadlem (chladí a topí), ohřev vody zajišťuje el. bojler s tepelným čerpadlem. Prostor je odpojen od topení a teplé vody, kterou zajišťují tepelná čerpadla. Celý prostor včetně zabezpečení vchodových dveří je ovládán chytrou domácností (topení, světla, odemykání vchodových dveří), kamerovým systémem s LCD obrazovkami v každé místnosti a s několika venkovními kamerami, a zabezpečovacím systémem (pohybová čidla, čidla na oknech, čidla na únik vody).
Prostor má díky tepelným čerpadlům velice nízké náklady na provoz, hradí se pouze studená voda a elektřina (cca 1500 Kč celkem). V uvedeném domě se nachází dvě takto identicky zrekonstruované jednotky, které mají společnou vstupní chodbičku, obě jednotky jsou k prodeji či pronájmu.
Pro více informací a prohlídky volejte uvedeného makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Sylva Nguyenová
Sylva Nguyenová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Sylva Nguyenová
Sylva Nguyenová
Telefon zobrazit telefon