Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 995 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Daniel Červ

29 665 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení předevčírem
Plocha pozemku 53 m²
Patro 3.
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 53 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
ID nemovitosti 400903
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 53 m²

Popis nemovitosti

1.prohlídky se budou konat ve čtvrtek 31.10. od 16hod, 2.prohlídky v neděli 3.11. od 15hod

Hledáte moderní bydlení v okolí přírody, a přitom s výbornou dostupností do centra Prahy?

Nabízíme Vám k prodeji krásný byt 2+kk o rozloze 53 m², který se nachází v architektonicky zajímavém bytovém domě Villa Porcellana na pomezí Kobylis a Dolních Chaber. Byt disponuje prostornou terasou (14 m²), která poskytuje krásné výhledy na okolí, ideální pro relaxaci nebo večerní posezení.

V bytě najdete světlý a vzdušný obývací pokoj s moderním kuchyňským koutem, ložnici s vestavěnou skříní a koupelnu. Byt je ve velmi dobrém stavu a připraven k okamžitému nastěhování.

K bytu také náleží praktické 1 parkovací místo v podzemní garáži a praktický sklep, vhodný pro uskladnění sportovního vybavení nebo sezónních věcí.

Villa Porcellana byla navržena s důrazem na soukromí a komfort svých obyvatel. V domě se nachází pouze 18 bytových jednotek, což zaručuje klidné a pohodové bydlení. Dům je situován na okraji vilové čtvrti, v těsné blízkosti přírody – Ďáblický a Čimický háj jsou pouhých pár minut chůze od domu. Tyto rozsáhlé přírodní parky přímo vybízejí k procházkám, sportovním aktivitám nebo odpočinku v zeleni.

Co se týče dopravy, zastávka MHD „Počeradská“ je vzdálena pouhé 2 minuty chůze od domu a na metro C Kobylisy se dostanete za 4 minuty jízdy autobusem. Odtud trvá cesta do centra Prahy přibližně 10 minut. Lokalita Dolní Chabry je známá svou přátelskou atmosférou a kompletní občanskou vybaveností – školy, školky, obchody a supermarkety, lékařské služby, restaurace a kavárny jsou v docházkové vzdálenosti. Nechybí ani dětská hřiště, sportovní vyžití, cyklostezky a turistické trasy.

Byt je skvělou volbou pro páry nebo menší rodinu, která hledá kvalitní bydlení s rychlým přístupem do centra, ale zároveň s možností odpočinku v přírodě. Při prohlídce Vás jistě nadchne nejen interiér, ale i příjemná atmosféra celé lokality.

Zavolejte mi pro více informací a domluvte si prohlídku. Těším se na setkání!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Daniel Červ
Daniel Červ
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Daniel Červ
Daniel Červ
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti