Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 125 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Karel Křeček

13 253 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 10062
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 3.
Datum vložení před 16 dny
Plocha obytná 76 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 76 m²

Popis nemovitosti

Apartmán v Lomas de Cabo roig, výhled na moře, orientovaný na jih s velkou terasou a výhledem.
Lomas De Cabo Roig , Torrevieja


rok výstavby: 2008

pokoje: 3 pokoje z toho 2 ložnice

koupelny: 2

celkový prostor: 76 m

vnitřní plocha: 89 m

plocha terasa: 34 m

vzdálenost k moři: 2 800 m

podlaží: 1-2 ze 2, schodiště

poplatek komun: 17 EUR/měsíc

cena: 125 000,- EUR

Apartmán v Lomas de Cabo roig, orientovaný na jih s velkou terasou a výhledem na moře !

Krásný apartmán, v rezidenčním komplexu Lomas de Cabo Roig, na dvou podlažích a orientovaný na jih s velkou terasou se sluncem po celý rok, grilem a komunitním bazénem. Nachází se kousek od nákupního centra v Lomas de Cabo Roig, kde najdete několik restaurací a supermarket. Pro golfové nadšence máte poblíž vynikající golfová hřiště, jako je Las Ramblas, Campoamor a Villamartin. Pláže v této oblasti jsou jen 5 minut jízdy autem, prodává se zařízený, včetně grilu na horní terase, klimatizace, krb uvnitř obývacího pokoje.

Lomas de Cabo Roig je oblíbená lokalita nacházející se na pobřeží Costa Blanca v jihovýchodním Španělsku, konkrétně v provincii Alicante. Tato oblast je známá svými krásnými plážemi, příjemným středomořským klimatem a vynikající infrastrukturou. Zde je několik hlavních charakteristik této lokality:

1. **Pláže**: Lomas de Cabo Roig je blízko několika krásných pláží s jemným pískem a čistou vodou. Oblast je ideální pro milovníky koupání, opalování a vodních sportů.

2. **Golf**: Tato oblast je známá svými kvalitními golfovými hřišti. V blízkosti se nachází několik špičkových golfových klubů, což činí lokalitu atraktivní pro golfové nadšence.

3. **Občanská vybavenost**: Lomas de Cabo Roig nabízí širokou škálu služeb a vybavení včetně obchodů, restaurací, barů a zdravotnických zařízení. V okolí jsou také školy a další vzdělávací instituce.

4. **Dopravní dostupnost**: Lokalita má dobré dopravní spojení. Blízko se nachází dálnice AP-7, která poskytuje snadný přístup k okolním městům a letištím, například k letišti Alicante a letišti Murcia.

5. **Rekreace a zábava**: V okolí je mnoho možností pro rekreaci a zábavu, včetně vodních sportů, cyklistiky a pěší turistiky. Oblast je také známá svými kulturními a společenskými akcemi.

6. **Přírodní krásy**: Lomas de Cabo Roig se může pochlubit krásnými přírodními scenériemi, včetně blízkých přírodních rezervací a parků.

7. **Komunita**: Lokalita má kosmopolitní atmosféru s mezinárodní komunitou obyvatel a turistů, což přispívá k živé a příjemné atmosféře.

Celkově je Lomas de Cabo Roig atraktivní destinací jak pro trvalé bydlení, tak pro rekreační účely, díky své výhodné poloze, bohaté nabídce aktivit a služeb a příjemnému klimatu.


Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Karel Křeček
Karel Křeček
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Karel Křeček
Karel Křeček
zobrazit telefon