Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 499 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Machů

36 044 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 788-RZ-31
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
Datum vložení před 10 dny
Plocha užitná 127 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 3.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji ojedinělý mezonetový byt 2+kk s vlastní terasou a zastřešeným parkovacím místem za elektrickou branou na soukromém pozemku nacházející se na Moravním náměstí ve Starém Městě u Uherského Hradiště.

Mezonetový byt o dispozici 2,5+kk a velikosti 127 m2 je nadstandardně zařízený. V kuchyni veškeré spotřebiče Siemens. Součástí prodeje je zastřešené parkovací stání v zahradě za elektrickou branou. Byt má i sklep.

Hlavním vchodem vstoupíte do spodního patra mezonetu, kde hned najdete vstupní dveře do samostatné koupelny a WC. V koupelně najdete jak vanu, tak sprchový kout. Třetími dveřmi vstoupíte do velkého otevřeného prostoru, spojujícího obývací pokoj, moderní kuchyň s jídelním koutem. Kuchyň je plně vybavena moderními vestavěnými spotřebiči v krásném designu. Jedno posezení pro dva v barovém stylu a druhé klasické pro stolování šesti osob. V klidové zóně je prostor pro sedací soupravu, stolek a prostor pro TV. Z tohoto prostoru je také vchod na prostornou terasu, skýtající soukromí.
Do horního pokoje – podkrovní ložnice s velkou plochou, vystoupáte po designově stylových točitých schodech. Za jedinými dveřmi najdete, velkou, nábytkem vybavenou šatnu.
K bytu patří také kryté garážové stání ve společných prostorách před domem.

Lokalita je dobře vybavena pro každodenní život, ať už jde o rodiny, seniory nebo mladé lidi.
Moravní nábřeží ve Starém Městě u Uherského Hradiště nabízí dobrou občanskou vybavenost a dopravní dostupnost. Tato lokalita se nachází poblíž řeky Moravy a je součástí širší aglomerace s městy Uherské Hradiště a Kunovice, což zajišťuje blízkost všech potřebných služeb.
Občanská vybavenost:
Ve Starém Městě a přilehlém Uherském Hradišti jsou k dispozici základní a střední školy, mateřské školy a také umělecké školy.
V okolí najdete různé obchody. Nechybí ani restaurace a kavárny. Jak v místě, tak v nejbližším okolí.
Sport a volný čas:
Lokalita je v blízkosti cyklostezky vedoucí podél Baťova kanálu a řeky Moravy, ideální pro cyklistiku, bruslení nebo procházky. V oblasti jsou také sportovní zařízení.
Doprava:
Vlakové a autobusové spojení: Staré Město má dobře dostupnou vlakovou stanici s pravidelnými spoji do větších měst. Autobusové linky propojují Staré Město s Uherským Hradištěm i dalšími obcemi v regionu. Silniční dostupnost: Oblast má přímý přístup na dálnici D55, která zlepšuje silniční spojení s okolními regiony.

Objekt je napojený na elektřinu, vodovod, kanalizaci a plyn. Vytápění a ohřev teplé vody je řešen plynovým kotlem umístěným v koupelně.

Parkování je možné na vlastní parkovacím místě, případně u silnice před domem, K zahradě je přístup i zadními vchodovými dveřmi.

Byt je k nastěhování od 1.1.2025 případně po domluvě.

Financování nemovitosti zařídíme.

Pokud budete mít zájem o prohlídku, tak neváhejte kontaktovat níže uvedeného makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Machů
Michal Machů
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Machů
Michal Machů
Telefon zobrazit telefon