Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 390 000 Kč

C

Úsporná

  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Michal Arbeiter

18 618 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 1181
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 64 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Hledáte-li prosluněný byt v klidné lokalitě, ale přesto v blízkosti města, zpozorněte! Nabízíme Vám ke koupi tento moderní byt na ulici Za Plovárnou s krásným výhledem na Loucký klášter.

Byt je součástí samostatně stojícího bytového domu. Nachází se ve druhém patře a jeho dispozice jsou 2+kk s celkovou plochou 64 m2. Po vstupu do bytu Vás uvítá prostorná chodba s úložnými prostory, ty jsou podpořeny komorou, která je přístupná přímo z chodby. Za ní se nachází vstup do koupelny s vanou, toaletou a pračkou.

Hlavní obytnou místností je prostorný obývací pokoj s kompletně vybavenou kuchyní. Obývací pokoj disponuje luxusním francouzským oknem s venkovními, elektricky ovládanými hliníkovými žaluziemi, které Vám poskytnou dostatek soukromí a ochrany před letním sluníčkem. Pokud sluneční paprsky vyhledáváte, potěší Vás vlastní prostorný balkon s perfektním výhledem na Loucký klášter. Obývací pokoj a kuchyně nabízí veškeré pohodlí a vybavení včetně varné desky a digestoře, lednice, mikrovlnné a elektrické trouby, jídelního stolu a židlí, sedací soupravy, konferenčního stolku, TV komody a televize. Třešničkou na dortu je vlastní klimatizace.

Soukromí a klid při spánku Vám poskytne oddělená ložnice, vybavená skříněmi a postelí. Krásným designovým prvkem ložnice je velké rohové okno, které do místnosti přivádí jižní a západní slunce. Díky žaluziím Vás ale světla lamp nezaskočí.

Pokud byste potřebovali více úložného prostoru, je Vám k dispozici vlastní sklepní kóje a společná kočárkárna. Před domem je dostatek parkovacích míst a byt je skvěle dopravně dostupný do centra Znojma díky blízké zastávce MHD. V okolí oceníte blízkost cyklostezek, krásné přírody, vinných sklípků v Novém Šaldorfě, přítomnost prodejny vín Znovínu Znojmo v Louckém klášteře nebo nové plovárny, které jsou v docházkové vzdálenosti.

Pokud Vás tento krásný a technologiemi překypující byt zaujal, rád se s Vámi setkám na osobní prohlídce! S financováním Vám rádi pomohou naši finanční poradci.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Michal Arbeiter
Ing. Michal Arbeiter
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Michal Arbeiter
Ing. Michal Arbeiter
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit