Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 900 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • Konečná cena, neplatíte provizi.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Blanka Fialová - Infolinka RK

16 540 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví družstevní
Plocha užitná 73 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 206824JaK
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 5.
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 21 dny
Plocha obytná 80 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi byt s dispozicí 3+1, který se nachází v osmipodlažním bytovém domě situovaný v oblíbené lokalitě Boskovic na ulici Komenského.
Jedná se o družstevní byt s možností převodu do osobního vlastnictví v původním stavu, který se nachází v 6. nadzemním podlaží podsklepeného bytového domu s výtahem. Bytový dům prošel revitalizací, kde proběhla výměna plastových oken, zateplení fasády a výměna výtahu a instalace tepelného čerpadla. Celková podlahová plocha bytu je 80,1 m2 včetně příslušenství (balkon, sklep), dispozici je v domě společná kočárkárna. V bytě jsou k dispozici všechny inženýrské sítě, tedy vodovod, elektřina, zemní plyn a veřejná kanalizace. PENB: B.
Dispozice bytu je následující: vstupní chodba (8,5 m2), pokoj č. 1 (12 m2), balkon (4,6 m2), pokoj č. 2 (16 m2), pokoj č. 3 (20,7 m2), WC (1 m2), koupelna (2,6 m2), kuchyně (12, 7 m2) a sklep ( 2 m2).
Vytápění bytu bude za řešeno nově instalovaným tepelným čerpadlem.
Velkou výhodou bytu je jeho lokalita, díky které je zajištěna dostupnost do centra města, v blízkosti bytu se nachází dětské a workoutové hřiště, obchod s potravinami, kavárna, autobusové i vlakové nádraží, lékárna a mnoho dalšího. To vše v docházkové vzdálenosti.

Město Boskovice je kompletně občansky vybaveno (školy, školky, kina, úřady...). Pro svou bohatou a zajímavou historii jsou oblíbeným střediskem, které nabízí svým obyvatelům široké kulturní a turistické vyžití, ať už se jedná o návštěvu zámku, hradu, Westernového městečka či konání široké palety rozmanitých akcí (výstavy, koncerty, divadelní představení...) po celý rok. Ve městě se nachází koupaliště, zimní a letní sportovní stadion, venkovní sportpark s cyklotraily, nepřeberné množství center sportu...čímž jistě uspokojí sportovní nároky obyvatel. Jsou dostupné jak vlakem, tak autobusem. Boskovice jsou vzdáleny cca 35 km od města Brna a cca 20 km od města Blansko. Prodávající si vyhrazuje právo určit kupujícího dle svých vlastních kritérií.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Blanka Fialová - Infolinka RK
Blanka Fialová - Infolinka RK
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Blanka Fialová - Infolinka RK
Blanka Fialová - Infolinka RK
Telefon zobrazit telefon