Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 699 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize a právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Kučera

32 651 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před 17 dny
Plocha užitná 76 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti 2362
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Rodiče pozor! Hledáte prostorný byt pro svou rodinu, v klidné části Brna, kousek od školy, školky, velkého parku s hřištěm? Kousek od několika sportovních zázemí a lesů?

Ke koupi Vám přinášíme kompletně rekonstruovaný byt o dispozici 3+1 s podlahovou plochou 75,5 m2 na ulici Oblá 56. Tento byt se nachází v 3.NP revitalizovaného panelového domu s dvěmi výtahy a kromě bytu samotného je Vám k dispozici sklepní kóje v přízemí a také kočárkárna na patře. Byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2016 a svým novým majitelům nabízí dva neprůchozí pokoje, prostornou chodbu, velký prosluněný obývací pokoj se vstupem na lodžii, kuchyň s moderní kuchyňskou linkou a spotřebiči, samostatné WC a koupelnu s vanou. Byt se prodává plně zařízený, včetně na míru udělaných vestavěných skříní a veškerého dalšího vybavení. Z lodžie máte výhled na ulici Koniklecova a na vyhlášenou Koniklecovou louku s přilehlými lesy.

Lokalita je jako dělána pro rodinu s dětmi - za domem máte k dispozici obrovský modernizovaný park Pod Plachtami (několik hřišť, lanové centrum, workoutové hřiště, psí park, BMX track a různá sportoviště), vedle pak školu a školku, přímo před domem kavárnu a 120m od vchodu se nachází zastávka MHD Oblá, ze které se dostanete během 13 minut do centra na Mendlovo náměstí a nejen tam. V okolí se nachází modré parkovací zóny C, takže se vždy dá najít místo na zaparkování. Milovníci přírody ocení již zmíněnou Koniklecovou louku a přilehlé lesy s rozhlednou na Kamenném vrchu. Supermarket Albert budete mít od domu pouchých 600 m a pokud budete mít chuť si užít pořádné nákupy, stačí sjet z kopce do Campus Square.

Tento jedinečný byt je nabízen za 7.699.000 Kč. Pokud Vás tento byt zaujal, ozvěte se nám. Máme pro Vás k dispozici virtuální prohlídku, díky které si můžete byt pronajmout z pohodlí domova a následně se na byt zajdeme společně podívat osobně. Na viděnou na Oblé!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Kučera
Michal Kučera
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Kučera
Michal Kučera
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti