Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 400 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Kamila Heděncová

35 624 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení včera
Plocha pozemku 81 m²
Plocha zastavěná 1 888 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 81 m²
Patro 4.
ID nemovitosti 2202
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 81 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji bytovou jednotku o dispozici 3+1 nacházející se v těsné blízkosti samotného centra města v malebné čtvrti Ponava na ulici Klatovská.?? Nemovitost je situovaná 4 . patře cihlového domu s výtahem. Bytová jednotka je orientována na J/Z (ložnice a obývací pokoj) a S/V (kuchyň a dětský pokoj). V přízemí domu se nachází zděný sklep. Součástí bytové jednotky jsou dva menší balkony.?

?Dispozice:??
obývací pokoj 18,8 m2?
dětský pokoj 13,5 m2?
ložnice 18,3 m2?
kuchyně 9,4 m2?
chodba 9,7 m2
?spíž 1,2 m2?
koupelna 3 m2?
toaleta 1,5 m2

????Na podlaze jsou položeny v pokojích parkety, v koupelně pak keramická dlažba. V předsíni jsou vestavěné skříně. Okna jsou plastová, dvojskla. Součástí bytové jednotky jsou dva balkony a menší spíž. Jádro je zděné. V koupelně se nachází vana. Stupačky jsou v plastu. Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní.

Měsíční náklady na provoz bytu jsou FO 1224,-Kč + zálohy na energie.

???V rámci revitalizace domu byl vyměněn výtah, zateplovala se půda domu a měnila krytina na sedlové střeše, nová elektroinstalace ve společných částech domu. Nyní je v plánu oprava balkonů.??V domě se nachází dva nebytové prostory a podíl na nich je součástí prodeje nemovitosti. Zisk z nájmu těchto nebytových prostor jde do fondu oprav. SVJ má vlastní výměníkovou stanici, která se nachází ve vedlejším domě.

???Poblíž domu kompletní občanská vybavenost ( Lidl, Billa, Albert, pošta, lékárny , knihovna, školky škola, menší obchůdky, kavárny, kadeřnictví, dětské divadlo Polárka, restaurace,….) a dopravní obslužnost ( zastávka tramvaje, trolejbusu i autobusu). Nemovitost je ideální pro rodinu s dětmi, která ocení dětská hřiště prakticky „ za rohem“ nebo park Björnsonův sad.???

Financování:?Klientům nabízíme kompletní právní servis včetně advokátní úschovy. V případě financování přes naši společnost disponujeme týmem zkušených finančních poradců, kteří jsou schopni poskytnout srovnání aktuálních nabídek úrokových sazeb včetně individuálních slev a zajistit kompletní financování koupě.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Kamila Heděncová
Kamila Heděncová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Kamila Heděncová
Kamila Heděncová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti