Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

11 500 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Adam Trčka

48 771 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
ID nemovitosti 23266
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 92 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 132 m²
Plocha zastavěná 146 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 132 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout k prodeji prostornou novostavbu bytu 3+1 s vlastní zahradou 432m², 25m² terasa + 3x vlastní parkovaní (40m²) v jedné z nejvyhledávanějších částech Brna - Soběšicích s možností dokončení dle vlastních představ ( možnost volby a provedení finálních úprav včetně změny dispozice na 4+kk, kuchyně s ostrůvkem, pergoly, interiérových dveří, aj.).

Byt / stav a dispozice
Nabízený byt o dispozici 3+1 je výborně dispozičně řešen. Všechny místnosti mají samostatné vstupy z prostorné předsíně, kde jsou vestavěné šatní skříně pro odložení věcí.
Nespornou předností bytu je vlastní zahrada (dvůr) o velikosti 432m², 25m² terasy, na kterou je vstup přímo z velkorysého prostoru ideálně propojující obývací prostor s kuchyní.

K bytu dále patří praktické úložné prostory vedle vstupu do bytu, kde celková výměra tvoří 3m². Prostory, které je možné využít jako sklad sezonních potravin, či jako úložné/dokládací prostory.

Dům / stav a orientace
Vysoce komfortní dům o třech bytových jednotkách byl dokončen v roce 2024, a to za použití velmi kvalitních materiálů a moderních zařízení. Byt v domě je situovaný v přízemí s vlastním vstupem. Orientace bytu přináší dostatek světla do všech místností, kde je z oken orientovaných na jiho-západ ničím nerušený výhled do vlastní zahrady. Jistě Vás byt osloví promyšleným dispozičním řešením, špičkovými materiály, prvky i technologií a precizním zpracováním ( plastová okna VEKA s vysoce funkčními trojskly, předokenní podmítkové žaluzie Z90 od výrobce Kasko, podlahy s lepeným vinylem + teplovodní podlahové vytápění, příprava na krbová kamna v obývacím prostoru ).

Lokalita / blízké okolí
V těsné blízkosti se nachází zastávka MHD, obchod, MŠ, ZŠ, pošta, aj.
Předností této lokality je tak velké množství pěkných míst vhodných jak k odpočinku, tak sportovním aktivitám. Mnoho možností k pěším výletům, cykloturistice. Kousek do lesa.
V okolí domu se nachází široká paleta občanské vybavenosti - obchody, dětská hřiště, aj. Jedná se o lokalitu, kde je příjemné bydlení. Příznivce jezdectví a milovníkům koní jistě potěší výborná dostupnost jezdeckého areálu - Panská lícha.

Parkování / doprava
Samotná lokalita má vynikající dopravní dostupnost.
Dopravní spojení do Brna je časově ideální nejen autem, ale i za pomocí hromadné dopravy. Možnost parkování, a to jak přímo u domu na vlastních parkovacích stáních ( 3x ), tak v těsné blízkosti.

Náklady bytu / Financování
Na byt jsou velmi nízké náklady na bydlení, které snižuje samostatný plynový kotel zn. Thermona.

Jiné
Vzhledem ke své poloze i dispozici je byt vhodný jak pro pohodlné bydlení, tak i jako investice do budoucna. Byt je bez omezení vlastnického práva či jiné právní vady.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Adam Trčka
Adam Trčka
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Adam Trčka
Adam Trčka
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti