Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 517 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Cena je včetně provize a právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

14 915 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 22792
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 90 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Datum vložení předevčírem
Plocha pozemku 90 m²
Plocha zastavěná 372 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 90 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji prostorný a modernizovaný byt 3+1 o celkové velikosti cca 90 m², se zahrádkou, garáží a sklepem. Tento byt se nachází v klidné lokalitě obce Čejč a nabízí komfortní bydlení pro rodinu či páry.

Dispozice:
Po vstupu do bytu vás uvítá prostorná chodba, která vede do jednotlivých místností. Naleznete zde dětský pokoj, ložnici, útulný obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň, samostatnou koupelnu a samostatné WC.

Vybavení a rekonstrukce:
Obývací pokoj prošel rekonstrukcí, čímž získal moderní a stylový vzhled. Byt je vybaven plastovými okny, která zajišťují efektivní izolaci a snižují náklady na vytápění. Koupelna byla nedávno zrekonstruovaná, což přináší další komfort a moderní vybavení. Ohřev vody je zajištěn elektrickým bojlerem.

Dům:
Bytový dům prošel revitalizací v roce 2018, kdy byl zateplen, získal novou fasádu a plastová okna a dveře, což přispívá k úsporám energie a celkovému komfortu bydlení.

Lokalita:
Obec Čejč se nachází v Jihomoravském kraji, v okrese Hodonín, na jihovýchodě České republiky. Je známá především svým vinařstvím, což je typické pro tuto oblast. Čejč leží v blízkosti hlavních dopravních tahů, což z ní činí atraktivní místo pro bydlení s dobrou dostupností do větších měst, jako jsou Brno a Hodonín. Díky pravidelným autobusovým spojům, které jezdí každou hodinu do Brna, a vlakovému spojení, je zajištěna výborná dopravní dostupnost.

Obec má bohatou historii a je obklopena krásnou přírodou, která poskytuje mnoho možností pro turistiku a cyklistiku. Čejč je také součástí vinařské oblasti Velkopavlovická, což z ní dělá ideální místo pro milovníky vína a vinařské turistiky.

V obci najdete základní občanskou vybavenost, včetně školky, základní školy, obchodů a služeb. Kulturní a společenský život je zde aktivní, s mnoha místními akcemi a slavnostmi, které přispívají k soudržnosti místní komunity.

Závěr:
Pokud hledáte prostorný a modernizovaný byt s veškerým komfortem pro vaši rodinu či partnerský život, v krásné a klidné lokalitě s vynikající dopravní dostupností, pak je tento byt v obci Čejč právě pro vás. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací či prohlídku. Nabízíme pomoc s možným financováním, formou nezávislé konzultace s finančním poradcem.
Majitel nemovitosti si vyhrazuje právo, prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Kateřina Budišová
Kateřina Budišová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Kateřina Budišová
Kateřina Budišová
zobrazit telefon