Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • cena v kanceláři
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Havránková Jiřina

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 130588
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 3.
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 82 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 82 m²

Popis nemovitosti

Hledáte nový domov v srdci Hodonína? Máme pro vás ideální byt 3+1 na ulici Zámecká, který se nachází v cihlovém domě s pouze šesti bytovými jednotkami. Tento byt prošel před pěti lety částečnou rekonstrukcí, která zahrnovala nové radiátory, koupelnu, WC a nová okna. Dispozice bytu je velmi praktická – žádné průchozí pokoje a dva z nich jsou vybaveny klimatizací pro váš komfort.

Byt o celkové ploše 82 m2 je vytápěn vlastním plynovým kotlem, což vám umožní regulovat spotřebu podle vašich potřeb. K bytu náleží také vlastní kolárna, což je velkým bonusem pro cyklisty nebo rodiny s dětmi.

Navíc je možné k bytu dokoupit garáž o velikosti 21 m. Garáž je vybavena vraty na elektrický pohon a má zabudovanou elektřinu.

Byt se nachází ve druhém patře a je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky. V blízkosti najdete školy, školky, zdravotnická zařízení, poštu i supermarket. Dopravní dostupnost je vynikající – v blízkosti jsou zastávky MHD, vlakové nádraží a autobusové spojení.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a přijďte se podívat na váš nový domov. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Havránková Jiřina
Havránková Jiřina
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Havránková Jiřina
Havránková Jiřina
Telefon zobrazit telefon