Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 290 000 Kč

A

Mimořádně úsporná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Karel Joch

18 194 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 103 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 911458
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 2.
Konstrukce Zděná
Datum vložení před 17 dny
Plocha obytná 106 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji prostorný a moderně zrekonstruovaný byt 3+1 v malebné obci Kladeruby nad Oslavou. Tento světlý a vzdušný byt se nachází v nově revitalizovaném domě, který prošel kompletní rekonstrukcí, včetně nové fasády, střechy a společných prostor. Dům je vybaven fotovoltaickou elektrárnou a vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo.

Byt se pyšní velkou, elegantní koupelnou s moderními obklady a sanitou. V koupelně naleznete prostornou vanu a dostatek úložného prostoru v technickém zázemí. Moderní kuchyně je vybavena novou kuchyňskou linkou na míru, vestavěnými spotřebiči a stylovým osvětlením, což z ní činí ideální místo pro přípravu rodinných jídel.

Obývací pokoj je prostorný a světlý, s přímým vstupem na budoucí terasu, která nabízí krásný výhled do klidného okolí. Dvě ložnice poskytují dostatek místa pro rodinu nebo hosty. K bytu náleží také velký sklep, který poskytuje spoustu úložného prostoru.

Obec Kladeruby nad Oslavou se nachází v krásném přírodním prostředí Vysočiny, jen pár minut jízdy od města Třebíč. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení mimo ruch velkoměsta, ale stále s dobrou dostupností občanské vybavenosti. Okolí nabízí mnoho možností pro pěší turistiku, cykloturistiku a další volnočasové aktivity. V blízkosti obce se nachází řeka Oslava, která je oblíbeným místem pro rybaření a rekreaci. Kladeruby nad Oslavou jsou skvělým místem pro rodinný život díky své poloze a přátelské, soudržné komunitě obyvatel.

Pokud hledáte nový domov nebo skvělou investici v energeticky úsporném bytě, neváhejte kontaktovat vašeho realitního poradce Karla Jocha!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Karel Joch

Nemovitost nabízí

 Karel Joch
Karel Joch
Telefon zobrazit telefon