Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 950 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • bez poplatků
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bezrealitky s.r.o

25 234 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky
Datum vložení před 14 hodinami
Plocha užitná 95 m²
Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
ID nemovitosti 867532
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Prodej cihlového bytu 3+1 s plochou 95 m2 na 2. podlaží 3-podlažního domu. Byt je po celkové, zdařilé rekonstrukci, která proběhla letos v roce 2024. V bytě jsou nové rozvody elektriky, vody a topení. Elektrika je s novou revizí, plynový kotel a topení je také s novou revizní zprávou, vše je v záruce. V bytě jsou nová plastová okna s trojsklem a síťkami . Podlahy v pokojích jsou z plovoucí podlahy. V kuchyni, chodbě a koupelně je dlažba. Vše je sladěno s citem v neutrálních barvách.
Tato moderní nemovitost se nachází v klidné lokalitě a nabízí nové bydlení pro vaši rodinu. Byt je nevybavený, ale svým novým majitelům poskytne možnost vlastního zařízení dle vlastních představ.
Energetická náročnost budovy je označena štítkem G. K bytu náleží balkon o velikosti 3 m2, který je v kuchyni. Byt má 2 sklepy, které mají celkovou rozlohu 22 m2.
V Přibicích žije 1100 stálých obyvatel a obec se nachází v okrese Brno- Venkov spadající do Dyjskosvrateckého úvalu. Zároveň jsou také součástí Mikulovské vinné podoblasti.Obec je obklopeny lesy, které vybízí k procházkám a jsou zde také známé cyklotrasy.
Lokalita je velmi klidná a obec Přibice má dostatečné vybavení: MŠ a ZŠ, knihovna, sportovní a kulturní využití, víceúčelové sportoviště, obecní úřad, pošta, restaurace a další. Pravidelná autobusová linka IDS. Vlaková stanice se nachází pouze 2 km v obci Vranovice. Do Brna je to po dálnici 20 min.
V blízkosti město Mikulov, 10 min od Aqualendu Moravia v Pasohlávkách, dále obcí protéká řeka Jihlava a těsně blízkosti obce se také nachází Mušov ( vodní nádrž Nové Mlýny).
Nemovitost je zcela prosta jakýchkoliv právních omezení a je volná po dohodě. Tato nemovitost je určena výhradně přímým zájemcům o koupi. Na inzerát můžete také reagovat přímo na webu Bezrealitky: https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/867532-nabidka-prodej-bytu-pribice

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bezrealitky s.r.o
Bezrealitky s.r.o
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bezrealitky s.r.o
Bezrealitky s.r.o
Telefon zobrazit telefon