Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 300 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně právního servisu a odměny RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Alena Lužná

18 236 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Okna Plastová
ID nemovitosti 2153797399
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
Parkování Garáž
Datum vložení 10. července 2024
Plocha užitná 80 m²
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Druhy bytů Klasický
Zateplení Zateplený
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitelů si Vám dovolujeme nabídnout k prodeji byt 3+1 s balkonem a garáží v žádané lokalitě na ul. B. Němcové v Prostějově.
Byt v osobním vlastnictví o výměře 80 m² a dispozici 3+1, který se nachází ve zvýšeném přízemí, sestává z prostorné vstupní chodby, ze které vejdeme do obývacího pokoje s balkonem a kuchyně. Dále je zde vstup do koupelny, na samostatnou toaletu a najdeme tu i potřebnou komoru, kde uložíte spoustu věcí. Za kuchyní jsou další 2 pokoje, které mohou být neprůchozí. Prostorný balkon náležící k obývacímu pokoji přímo vybízí k ranní nebo odpolední kávě nebo večernímu relaxu.
V kuchyni je zánovní kuchyňská linka s plynovým sporákem. Podlahy jsou v kombinaci PVC v kuchyni a vstupní chodbě, v pokojích jsou dřevěné parkety, v koupelně a na toaletě keramická dlažba. Teplo a teplá voda je vedena dálkově z kotelny v domě.
Bytová jednotka je v původním stavu a je určená k rekonstrukci, což lze brát jako výhodu, protože si můžete byt zrekonstruovat dle Vašich představ. Po rekonstrukci zde vznikne krásné rodinné bydlení.
K bytu náleží sklep v suterénu bytového domu. A ptáte se, kde budete parkovat? Máme pro Vás odpověď! V ceně bytu je zahrnuta i prostorná garáž před domem o výměře 19 m², kde schováte auto nejen před nepřízní počasí.
Bytový dům prošel celkovou revitalizací. Je zde nová střecha, zateplená fasáda, nové balkony, stupačky, plastová okna, byl zde vybudovaný výtah, vstup na čip, bezbariérový přístup do domu, nová kotelna a další.
V místě je velmi dobrá občanská vybavenost, vše v docházkové vzdálenosti do 15 min pěší chůze.
Na nemovitosti neváznou žádná věcná břemena a je ihned k dispozici. Byt je v osobním vlastnictví a je možné jej financovat hypotékou. Financování s přívětivou úrokovou sazbou Vám velice rádi a zdarma zajistí naši zkušení certifikovaní finanční poradci.
Na prohlídkách se na Vás těší realitní makléřka Alena Lužná.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Alena Lužná
Alena Lužná
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Alena Lužná
Alena Lužná
Telefon zobrazit telefon