Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 300 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize RK a právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tomáš Zajkaš

18 236 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 27107
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV, Plyn
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 126 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Příjezdy Dlažba, Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 3.

Popis nemovitosti

Pokud hledáte prostorný a moderní byt v Teplicích, tento kousek s dispozicí 3+1 a velikostí 108 m2 je přesně pro vás! Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu z roku 1919 na adrese Duchcovská. Díky orientaci na jih budete mít celý den dostatek světla a balkón s výhledem na zámeckou zahradu je ideálním místem pro relaxaci. Navíc je byt po kompletní rekonstrukci a připravený k okamžitému bydlení.

Byt prošel rekonstrukcí v roce 2021 (koupelna, kuchyň, podlahy, krbová kamna) a nabízí kuchyňskou linku na míru s kvalitním kováním od značky DTC a tlumením dorazů všech dvířek. Kuchyně je vybavena zabudovanou troubou a mikrovlnkou, také digestoří s uhlíkovými filtry a myčkou. Koupelna nabízí dostatek úložného prostoru. Pračka a sušička je v technické místnosti a neruší tak čistý a moderní vzhled koupelny. Rozvody vody a elektřiny jsou v mědi. K bytu náleží i nadstandardně veliký sklep o rozloze cca 20 m2.

Podlahy jsou řešeny kombinací vinylu, dřevěných parket a keramické dlažby, což dodává interiéru luxusní a útulnou atmosféru. Obývací prostor je navíc doplněn o krbová kamna, která nejen že šetří náklady na vytápění, ale také vytvoří příjemnou atmosféru během chladnějších dnů. Některé vybavení bytu může zůstat – více si povíme osobně při prohlídce.

Dům je ve výborném technickém stavu – nová střecha z roku 2020, plastová okna s dvojskly a stabilní cihlová konstrukce. Internet je k dispozici od společnosti Vodafone s rychlostí až 1.000 Mbit/s, takže i ti nejnáročnější uživatelé budou spokojeni. Vytápění bytu je zajištěno plynovým kotlem pro pohodlné a bezstarostné vytápění. Nebo si můžete zatopit v krbových kamnech, která umožňují výrazně ušetřit na nákladech za plyn. Ideální spojení komfortu a úspor!

Co se týče lokality, najdete tu vše, co potřebujete – kompletní občanská vybavenost v blízkém okolí a výborná dopravní dostupnost nejen do centra Teplic, ale i do okolních měst jako Krupka, Ústí nad Labem nebo Bílina. Zároveň se ale už nacházíte mimo zónu placeného parkování a nemusíte tak řešit náklady navíc a zařizování parkovacího oprávnění pro rezidenty.

Náklady na bydlení jsou velmi příznivé – zhruba 5.300 Kč měsíčně, včetně fondu oprav ve výši 1.130 Kč. Díky krbovým kamnům můžete dosáhnout i výrazných úspor na vytápění. V rámci komplexních služeb Vám rád zařídím i převod energií a nebo optimální financování.

Energetický štítek domu je v přípravě a proto uvádíme energetickou náročnost třídy G.

Tento moderní byt v cihlovém domě s balkónem, je ideální pro rodinu nebo jako investice. Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes, ať si ho můžete prohlédnout osobně!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tomáš Zajkaš
Tomáš Zajkaš
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tomáš Zajkaš
Tomáš Zajkaš
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti