Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 449 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • V ceně jsou kompletní realitní a právní služby, včetně odměny RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Miroslav Rebenda

18 868 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 68 m²
Patro 6.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti 903287
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha užitná 66 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 361 m²
Plocha zastavěná 361 m²

Popis nemovitosti

___ Pro ty z vás, kteří toužíte bydlet v klidné části, přesto ale téměř v centru zlínské metropole, mám v nabídce na ulici Budovatelská panelový byt 3+1 o velikosti 66 m2. Byt je v původním stavu a může být ideální volbou pro mladou rodinu, která se nebojí rekonstrukce a bude mít možnost upravit si jej podle svých představ. Zároveň však má co nabídnout i starším osobám, které hledají klidné bydlení bez starostí s funkčním vybavením a v dostupné vzdálenosti zdravotnických zařízení a obchodů.

___ Dispozičně byt nabízí západně orientovanou kuchyni o velikosti cca 8 m2 s dřevěnou kuchyňskou linkou, dále ložnici o velikosti cca 12 m2 a prostorný obývací pokoj o velikosti téměř 17 m2 s výstupem na zasklenou lodžii. Třetí menší pokoj nabízí prostor o velikosti 8 m2 a je orientovaný na východ. Koupelna a samostatné WC jsou součástí původního umakartového jádra. Celý byt má velmi dobré dispoziční uspořádání a nabízí tak kreativní možnosti při rekonstrukci, což můžete posoudit v přiloženém 3D půdorysu. K bytu náleží též sklepní box, který má rozměr cca 1,5 x 1,5 m.

___ Kromě již zmiňované výhodné polohy a zasklené lodžie však nabízí tento byt i další klíčové vlastnosti a benefity. Celý bytový dům je po revitalizaci - úvěr je již splacen, takže nový majitel se nemusí obávat vysokých nákladů na opravy a údržbu. Dle energetické náročnosti spadá do kategorie “B” - velmi úsporný. Topení je centrální dálkové, letos v červenci byla osazena nová topná tělesa a současné měsíční náklady bytu včetně fondu oprav se pohybují okolo 5.000,- Kč. Umístění bytu v šestém patře (z celkových osmi) i plastová okna, zásadním způsobem eliminují případný hluk. Do bytu vám pomůže výtah a přilehlá okolní parkoviště jsou tak další velkou přidanou hodnotou.

___ O tom, že Zlín je krásné město plné zeleně, snad ani není potřeba psát a tak i blízký Centrální park Jižní Svahy, či celá severní část města obklopená lesy, jsou toho důkazem. Kdo zná tuto lokalitu, ví, že v blízkém okolí člověk najde vše, co potřebuje k životu. Nákupní centra i menší obchody, restaurace, služby i školy jsou co by kamenem dohodil, zastávka MHD staví jen pár metrů od domu. Dětem se zřejmě bude nejvíce zamlouvat jen 400 m vzdálené koupaliště Panorama. Termín nastěhování je možný v podstatě ihned.

___ V ceně bytu může zůstat veškeré vybavení patrné ve fotogalerii kromě osobních věcí a cena zahrnuje i kompletní realitní a právní služby včetně odměny realitní kanceláře.

___ Budu se těšit na váš případný zájem a rád pro vás zorganizuji prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Miroslav Rebenda
Miroslav Rebenda
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Miroslav Rebenda
Miroslav Rebenda
Telefon zobrazit telefon