Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavlína Štouračová

29 644 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
ID nemovitosti 374
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 75 m²

Popis nemovitosti

Hledáte výjimečné bydlení na dosah Brna a přesto chcete žít v prostředí přírody? V tom případě věříme, že tato nabídka je šitá Vám na míru.

Ve výhradním zastoupení si dovolujeme nabídnout pronájem částečně zařízené bytové jednotky 3+kk o velikosti 75,22 m2 s balkonem 2,25 m2, třemi sklepními kójemi a zahrádkou, tato se nachází v 3.NP bytového domu.

Klíčové výhody:

Moderní design: Byt byl kompletně zrekonstruován s důrazem na moderní trendy. Nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, kvalitní podlahové krytiny a stylová koupelna vám zaručí komfortní bydlení.

Luxusní koupelna: Koupelna je vybavena moderními obklady, prostorným sprchovým koutem a kvalitní sanitou. Vše je navrženo s ohledem na maximální pohodlí a estetiku.

Nové rozvody: V rámci rekonstrukce byly kompletně vyměněny veškeré elektrické rozvody, rozvody vody a odpady. Tím je zajištěna bezpečnost a dlouhá životnost bytových instalací.

Bezpečnostní dveře: Byt je vybaven bezpečnostními dveřmi, které zajišťují maximální bezpečí pro vás a vaši rodinu.

Prostorný balkon: Užijte si poklidné chvíle na vlastním balkonu s výhledem do okolí. Balkon je ideální pro relaxaci nebo malé venkovní posezení.

Světlo a prostor: Velká okna a otevřený prostor přináší do bytu dostatek denního světla, což vytváří příjemnou a svěží atmosféru.

Bezproblémové parkování: K bytu náleží parkovací místo, které zajistí váš komfort při parkování.

Úložné prostory: K bytu náleží tři sklepní kóje, které poskytují dostatek prostoru pro uložení sezónních věcí, sportovního vybavení nebo dalších potřeb.


Oslavany - ideální místo pro život:

Klidná lokalita: Oslavany jsou známé svým klidným a přátelským prostředím, ideálním pro rodiny i jednotlivce.

Bohatá historie: Město Oslavany má bohatou historii sahající až do 13. století. Můžete se těšit na historické památky, jako je zámek Oslavany, který je kulturním centrem města.

Přírodní krásy: Oslavany leží v krásném přírodním prostředí, ideálním pro milovníky turistiky a cykloturistiky. V okolí najdete mnoho turistických tras a cyklostezek.

Kompletní občanská vybavenost: Město nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně škol, školek, obchodů, restaurací a zdravotnických zařízení.

Společenské akce: Oslavany jsou známé svými společenskými akcemi, jako jsou Oslavanské historické slavnosti, které se konají každý rok a přitahují návštěvníky z širokého okolí.


Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a přijďte se podívat na váš nový domov! Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavlína Štouračová
Pavlína Štouračová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavlína Štouračová
Pavlína Štouračová
Telefon zobrazit telefon