Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

13 905 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

58 970 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
ID nemovitosti 60339
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 98 m²

Popis nemovitosti

Hledáte ideální domov v jedné z nejlepších pražských lokalit? Nabízíme Vám jedinečný byt o užitné ploše 98 m2 v žádané čtvrti Prahy 2 - Nusle, v ulici Slavojova. Mimořádné umístění v bezprostřední blízkosti Vyšehradu.

Tento velmi prostorný a světlý byt o dispozici 3+kk se nachází ve 2. patře krásné cihlové vily, osobní vlastnictví. Hned při vstupu Vás přivítá prostorná hala se šatnou. Z haly se dostanete do obývacího pokoje s výhledem do zeleně, který je komfortně propojen s jídelním koutem. Dvě velké neprůchozí ložnice zajišťují dostatek soukromí a klidu. Dále jsou v bytě: koupelna, samostatné WC, spíž a technická místnost s oknem, kterou lze využívat i jako balkón.

Byt je v dobrém stavu, po částečné rekonstrukci, byly zde zachovány krásné historické prvky, například dřevěné parkety. Ve vnitrobloku se nachází společná zahrada s altánkem, perfektní možnost pro nerušený odpočinek a relaxaci. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 4,5 m2, která poskytuje další úložný prostor. V přízemí budovy je možné zaparkovat kolo nebo kočárek, v nejbližších dvou letech se plánuje instalace výtahu.

Spolu s bytem se nový majitel stává spolumajitelem půdních prostor ve stejné budově.

Lokalita nabízí klidné bydlení s vynikající dostupností do centra města, tramvají nebo metrem jste tam za pár minut. V pěší vzdálenosti jsou park Folimanka, metro Vyšehrad, také Náplavka i Podskalí, kde najdete nejrůznější restaurace, kavárny i obchody, dále sportovní i zdravotnická zařízení. Obchodní centrum Nový Smíchov v těsné blízkosti. Parkování je možné přímo před domem v rezidentské modré zóně.

Velmi rád Vám pomůžu s výhodným financováním na míru.

Pokud hledáte větší byt s atmosférou, výbornou polohou a kompletní občanskou vybaveností, zavolejte a domluvte si prohlídku, ať můžete na vlastní oči ocenit, co vše tato nemovitost nabízí!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti