Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

133 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Angelina Vasileva

584 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F12024
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 2.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před 29 dny
Plocha celková 114 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 114 m²

Popis nemovitosti

Panenská příroda, golf, malebné výhledy a krajina na břehu moře!
Představujeme Vám prostorný apartmán o rozloze 3+kk, o celkové ploše 130 m2, v Kavarně. Apartmánt se nachází ve druhém podlaží ze čtyř pater v komplexu Kaliakria Resort. Dispozice: chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, dvě koupelny s toaletou a terasa s výhledem na moře. Apartmán se prodává kompletně zařízený nábytkem a vybavení dle aktuálních fotografií. Kaliakria Resort je orientován na jih a nachází se v srdci tzv. Bulharské golfové riviéry, se snad nejlepšími a nejmalebnějšími výhledy v okolí. Z apartmánů je výhled na golfové hřiště Thracian Cliffs a také na záliv Kavarna, který se táhne od mysu Kaliakra po Albenu a Zlaté písky. Kaliakria Resort je navržen španělskými architektmi známými luxusními vilami na pobřeží Costa del Sol a také bulharskými architekty a kombinuje osvědčený koncept středomořského pobřeží s místním bulharským architektonickým stylem. Dřevěné pergoly, kované ploty, teplé barvy, budovy mezi dlážděnými kamennými cestami, zelené zahrady. V resortu je k dispozici: 24hodinová recepce; dva velké venkovní bazény s dětskou částí a další tři menší venkovní bazény s lehátky, stany a slunečníky, bar u bazénu, dvě restaurace, konferenční místnost, posilovna, zdravotní a rehabilitační centrum, obchod s potravinami, zboží pro domácnost a základní zboží, dětský koutek, nepřetržitá fyzická ostraha. V blízkosti tenisové a golfové hřiště.
Poplatek na údržbu činí 1100€ ročně.
My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.
O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.
Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.
Team MNM
Topola je klidná rekreační obec, která v posledních letech prošla prudkým rozvojem – řada investorů skoupila pozemky a postavila mnoho rekreačních komplexů se zábavními a lázeňskými centry. Zajímavá je především vilová zóna obce. Infrastruktura je velmi dobře rozvinutá - silnice ve velmi dobrém stavu, veškerá moderní občanská vybavenost. V bezprostřední blízkosti se nachází největší golfové hřiště na pobřeží Severního Černého moře „Black Sea Rama“ a další dvě golfová hřiště.
Obec je bohatá na minerální vody a jíl, což je výborným předpokladem pro rozvoj lázeňské turistiky. Oblast je ekologicky čistá, daleko od velkých průmyslových podniků.

Kavarna 7 km
Balčik 14 km
Albena 31 km
Zlaté písky 41 km

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (346)
small left
small right