Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

10 000 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Luboš Perníček

42 410 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 1102
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost C - Úsporná
Konstrukce Zděná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 109 m²
Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Patro 3.

Popis nemovitosti

Nabízíme krásný slunný byt s dispozicí 3+kk a velikostí 109 m2 v samotném centru historického města Slaný. Na dosah máte veškerou občanskou vybavenost a díky umístění v nejvyšším patře také dostatečné odstínění od čilého života v centru.

Byt je umístěn ve 4 nadzemním podlaží novostavby z roku 2021. Samozřejmostí je výtah, nadstandardem jsou dvě parkovací místa. Jedno kryté ve vnitrobloku za bránou s dálkovým ovládáním, druhé stání je garážové v přízemí budovy. V garážích je umístěn také sklep.

Byt disponuje obývacím pokojem s kuchyňským koutem vybaveným kuchyňskou linkou včetně spotřebičů, hlavní ložnicí s vlastní koupelnou vybavenou sprchový koutem, dále pak dalším pokojem, velkou vstupní halou a druhou koupelnou vybavenou vanou.

Obývací pokoj s kuchyní a terasou je orientovaný na jihozápad a obě ložnice jsou orientované severovýchodě do klidného vnitrobloku. Terasa má pěkný výhled na střechy města a přímo svádí k večernímu posezení při západu slunce. K tepelné pohodě pomáhá instalovaná výsuvná markýza.

V bytě jsou použity nadstandardní materiály, obklady, dále zařizovací předměty, dveře. Dalšími přednostmi jsou velkorysá kuchyňská linka s ostrůvkem, prostorné vestavěně skříně, domovní úpravna vody, videozvonek či společná terasa ve vnitrobloku. Byt je vytápěn plynovým kondenzačním kotlem, ten i ohřívá TUV do zásobníku.

Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře nemovitosti.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Luboš Perníček
Luboš Perníček
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Luboš Perníček
Luboš Perníček
Telefon zobrazit telefon