Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 900 000 Kč

E

Nehospodárná

  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Preis

33 504 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
ID nemovitosti 2384
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Lodžie
Datum vložení před 2 hodinami
Plocha užitná 72 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Vlastnictví soukromé
Patro 3.

Popis nemovitosti

Hledáte prostorné a moderní bydlení v klidné lokalitě Brna, které je navíc perfektně dostupné?

Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt o dispozici 4+1 s celkovou výměrou 77 m2 v Bohunicích, na ulici Vedlejší. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží panelového domu s výtahem, a prošel kompletní rekonstrukcí před pěti lety, což znamená, že nabízí moderní vzhled a komfort bez nutnosti dalších investic.

Při vstupu do bytu vás přivítá prostorná chodba, která poskytuje dostatek úložného prostoru. Z chodby se dostanete do všech čtyř pokojů, což zajišťuje maximální soukromí pro každého člena rodiny. Každý pokoj je světlý a vzdušný díky orientaci bytu na jihovýchod, což znamená, že vás ráno probudí příjemné sluneční paprsky a odpoledne budete mít dostatek přirozeného světla.

Srdce celého bytu představuje prostorný obývací pokoj, který je ideální pro rodinná setkání nebo večerní relaxaci, a zároveň z něj vstoupíte na lodžii, která nabízí krásný výhled do okolí. Lodžie je perfektní místo pro ranní kávu nebo odpočinek po náročném dni, přičemž klidná lokalita vám poskytne potřebný relax bez rušivého hluku města.

Kuchyně byla navržena s důrazem na praktičnost a styl, má nadčasový design a je vyrobena z kvalitních materiálů. Nabízí dostatek úložných skříněk i prostor na samotné vaření či pečení. Kuchyni skvěle doplňuje komora, kde uložíte potraviny nebo domácí potřeby či pračku a sušičku, což usnadní organizaci domácnosti.

Prakticky je uspořádána i koupelna, která je oddělena od toalety. Do obou místností vstoupíte z chodby.

Lokalita bytu je dalším velkým benefitem. Pár kroků od domu najdete obchody jako Lidl, Billa nebo Albert, což znamená, že nákupy vyřešíte doslova za rohem a kterýkoliv den v týdnu. Základní škola se nachází hned za domem, což ocení rodiny s dětmi, a nemocnice je v docházkové vzdálenosti asi 10-15 minut klidnou chůzí. Pro ty, kteří potřebují rychle do centra, je zde tramvajová linka č. 8, která vás během 20 minut dopraví přímo do srdce Brna. A pokud využíváte auto, jistě oceníte rychlý nájezd na dálnici D1, ke které se dostanete během pár minut. Díky umístění bytu v domě je také výhoda, že ruch z dálnice neovlivňuje klid okolí.

Byt se prodává nevybavený, kromě kuchyňského koutu, což dává novému majiteli možnost si interiér zařídit zcela podle svých představ. Díky kompletní rekonstrukci ale byt splňuje moderní standardy a novým majitelům nabízí pohodlné a elegantní bydlení bez nutnosti dalších úprav.

Pokud hledáte místo, které kombinuje komfortní a praktické bydlení s výbornou dostupností a skvělou občanskou vybaveností, tento byt je ideální volbou.

Chcete-li si byt prohlédnout a zjistit, zda je to vaše budoucí doma, ozvěte se mi a rád se s vámi potkám na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Preis
Jiří Preis
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Preis
Jiří Preis
Telefon zobrazit telefon