Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

649 000 EUR

E

Nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

71 280 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 10000771
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 2.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon, Terasa
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 1 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 1 m²

Popis nemovitosti

Představujeme Vám exkluzivní apartmán k prodeji, situovaný v žádané lokalitě Poreč ve státě Chorvatsko, konkrétně v oblasti Istrijská župa s poštovním směrovacím číslem 52440. Tento moderní byt se nachází na druhém podlaží novostavby s předpokládaným dokončením v roce 2025 a prodej je realizován prostřednictvím osobního vlastnictví.

Apartmán disponuje celkovou užitkovou plochou 1 m2, která je inteligentně rozdělena do čtyř pokojů plus jedna další místnost, dále kromě toho nabízí balkon o rozloze 17,39 m2, terasu o velikosti 32,71 m2 a skladovací prostor o velikosti 8,66 m2. Celková cena nemovitosti je stanovena na 649 000 EUR.

Co se týče vybavenosti, apartmán má instalované klimatizace a je připojen na kabelový internet. K dispozici je také telefonní připojení. Pro milovníky relaxace a sportu je zde připraven bazén a tělocvična. Výhody tohoto bytu zahrnují také atraktivní retro styl a moderní technologie, jako je satelitní TV, alarm a portafon. Topný systém je řešen formou klimatizace, což zajišťuje příjemnou teplotu v celém apartmánu po celý rok.

Z bytu se nabízí krásný výhled a je otočený na západ a jih, což zajišťuje velké množství slunečního svitu. Nemovitost je situovaná v oblasti s ihned volnou disponibilitou, takže nový majitel může nastěhování plánovat prakticky okamžitě. Parkování není součástí apartmánu, což je dáno lokalitou s dobrou dostupností veřejné dopravy.

Celkově je tato nemovitost ideální volbou pro ty, kteří hledají nový byt s dokonalým spojením soukromí, komfortu a moderního vybavení v jedné z nejžádanějších oblastí Chorvatska. Vybavení a lokalita bytu jsou garantem spokojeného bydlení nebo mohou sloužit jako výhodná investice s potenciálem budoucího zhodnocení.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti