Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

23 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Zdeněk Adamec

101 740 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N106967
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 17 dny
Plocha užitná 176 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 5.

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme luxusní, klimatizovaný a nadstandardně prostorný mezonetový byt o dispozici 4+kk s otevřenou pracovnou na galerii, 2 koupelnami, 2 šatnami a komorou v klidné části, přitom samém srdci Brna. K příslušenství bytu o celkové přibližné ploše 202 m2 patří prostorná garáž (24 m2) a terasa (23 m2) s krásným výhledem na Lužánecký park a velkou část Brna a sklep. kóje (2 m2).
Bytová jednotka se nachází ve 4. a 5. patře cihlového domu s výtahem.
Nadstandardně zařízený byt s použitím nejkvalitnějších materiálů zůstává zájemci kompletně vybavený.

Ve vstupním podlaží do bytu se nachází prostorná chodba propojující všechny místnosti. Dominantou tohoto patra je velkolepý obývací pokoj s jídelním koutem, navazující na kuchyňský kout. Kuchyňská linka je vyrobena na zakázku a vybavena prémiovou řadou kuchyňských spotřebičů značky Siemens – plynová varná deska s 5 hořáky, digestoř, pečící trouba, mikrovlnná trouba, myčka, zájemci pak zůstane k dispozici americká lednice s výrobníkem ledu a filtrem na vodu značky Whirpool.
V tomto podlaží je dále opravdu prostorná ložnice, spodní koupelna vybavená vanou, WC a bidetem, spodní šatna a komora.

Po designových schodech se z centrální chodby dostanete do horního patra na galerii, kde se nachází pracovna vhodná nejen k práci, ale i relaxaci. Kromě chodby je v tomto patře k dispozici pokoj nyní sloužící jako pokoj pro hosty, dětský pokoj, horní koupelna vybavena sprchovým koutem i WC a horní šatna.

Z chodby je vstup na terasu s velkolepým výhledem do okolí. Terasa je vybavena dřevěnou podlahou ze sibiřského modřínu, elektricky ovládanou pergolou Futurol, funkční solární sprchou a značkovým ratanovým nábytkem Nünning.

K vytápění bytu slouží nový plynový kotel, v obývacím pokoji jsou krbová kamna. Klimatizacemi značky LG jsou vybaveny všechny obytné místnosti.
Nespornou výhodou jsou nízké měsíční náklady spojené s užíváním bytu.

Do dálkově ovládané nadstandardně prostorné garáže se Vám kromě luxusního automobilu vlezou další 2 motocykly, sada zimních kol, jízdní kola a další potřebné sportovní vybavení. Sklepní kóje (cca 3 m2) pak už jen kompletuje maximum příslušenství bytu.

Z kompletní revitalizace bytového domu můžeme zmínit fasádu, střechu, výtah, stupačky, společnou elektřinu, sklepy i balkony.

Lokalita bytu je v jedné z nejlukrativnějších částí centru města - Ponava, městská část Brno – Královo Pole. Samozřejmostí je kompletní infrastruktura v blízkém okolí.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. S financováním Vám rádi pomůžeme prostřednictvím našich hypotečních specialistů. Budu se na Vás těšit při osobní prohlídce, na které nejlépe posoudíte, zda je tento luxusní a kompletně vybavený byt vhodný právě pro Vás či Vaši rodinu. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106967.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Zdeněk Adamec
Ing. Zdeněk Adamec
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Zdeněk Adamec
Ing. Zdeněk Adamec
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti